• ekşi sözlüğe bir daha gelinse alınacak nickler köşesinde bugün...

    ispanya'nın barcelona kentinde kuzey afrikalı bir mülteci metro bekleyen kadın yolcuları teker teker tokatladı. son şamarı yiyen kızın kulak zarının patladığı iddia edildi.

    kaynak
  • ya deli, ya dışlanmış ya da uyuşturucu etkisinde…

    dışarıda delirip uyuşana kadar kadar z.kmek gerekir kendisini…
  • gittikleri her yeri kendi sıçmıklarıyla kaplayan varlıklardan sadece birisi.
  • erkekler öylece seyrediyorlar, biri de yere indirmiyor o. evladını. herkes duyarsızlaştı artık, bana dokunmayan yılan bin yaşasın hesabı...

    edit: mesajlar geliyor "aslan parçası" gibilerinden. arkadaşlar adamın biri sırayla kadınları tokatlıyor ve sonuncusuna çok sert bir darbe vuruyor. videonun ikinci kısmında adamın kaçış yolunda birçok erkek var, biri vücudunu siper ederek adamı durdurabilirdi. zaten bir kişi yapsa diğerleri de yardım edecek. bu olay türkiye'de yaşansa böyle olurdu, ekonomik sıkıntılar, geçim derdi, ilişki sorunları yaşayan bir millet olabiliriz ama insanlığımızdan bir şey kaybetmedik, en azından o bir kişi ben olurdum. (adamın elinde silah/bıçak olmama ihtimali üzerinden yazdım, bu durumda da güvenlik müdahale etmeliydi)
  • battal gazi filmlerindeki bizans askerleri gibi beklediler sırayla tokat yemeyi
  • işte kamusal alanda çift kulak kapalı şekilde gezmenin sorunlarından bir tanesi daha.

    hep söylediğim ve anlam veremediğim bir şey. kaldırımda yürürken, karşıdan karşıya geçerken, durakta beklerken, sahilde gezerken fark etmez. dışarısı güvenli değil. kaza ya da kasıt bir şekilde başına bela gelebilir. nasıl iki kulağını birden kapatırsın?

    bu kızı da örnek alın. kulaklığı takılı olmasa sesleri duyup kendini kurtaracaktı.

    dışarısı güvenli değil. arabanıza verdiğiniz değeri hayatınıza da verin. eşyanızı koruduğunuz kadar canınızı da koruyun.

    hırsızın suçu yok mu diye savunma olmaz. gece yarısı kadifekale'ye giderseniz "ama onların bana dokunmaya hakkı yok" diye bir savunmayı yapamazsınız. muhtemelen 7 kere tecavüze uğrayıp öldürülürsünüz zaten. artık diğer tarafta yaparsınız ben istediğimi yaparım sen karışamazsın savunmasını.

    tanım: magandanın her yerde, her zaman karşınıza çıkabileceğinin kayıtlı örneği.
  • videoya bakınca herhangi bir silah alacak parası olmayan gariban bir islamcı olduğu intibaı uyandıran, tipini s.ktiğim bir insan evladıdır.

    bir başka ihtimal de; küffar dünyasına allah'ın gazabını getirmeye ant içmiş örgütün, bunu intihar eylemi için seçmemesi sonrası sinirlenerek hırsını alamayıp böyle bir 'eylemcik'e girişmiş olmasıdır. pek kaçabilmişe de benzemiyor.

    barcelonalılar şanslı.

    edit: "cennete yaklaştım mı abey?"
  • terörist pezevenk.
  • düşünsenize; kız kardeşiniz, kızınız, kız arkadaşınız böyle bir yaratık tarafından vahşice şiddete maruz kalıyor ve siz de video görüntüsünü seyrediyorsunuz. ekranı parçalamaz mıydınız öfkeden? elinize geçirseniz, en hümanistiniz bile o parmaklarını tek tek kırıp bir yerlerine sokmaz mıydınız?

    işin kötüsü, beyaz çamaşırın arasına karışan bu renkli donlar sadece barcelona'da değiller, her yerdeler. özellikle bizim ülkemizde kaynıyorlar. herkes sevdiğini iki kez koruyup kollasın.

    ayrıca: insalığın nereden geldiğini bilmiyorum ama nereye gittiğini çok iyi biliyorum.
  • video resmen insanlığın geldiği noktanın özetidir. günümüzde cahil kesim aydın kesimin üstüne çıkmış zıplamaktadır. bu kokuşmuş ortamdan kurtulmanın tek yolu korkularınızdan arınmaktır. metroda böyle bir adam mı gördünüz? çekinmeyin, düşünmeyin ve kolunu, bacağını kırın.
hesabın var mı? giriş yap