• -tivit'te mi gelmiş?
  • üstü çıplak deri eldivenli vahşi grubun olaylarından, bir kabataş hainliği, terörizliği, illuminaticiliği filan.

    işte bu yüzden; ip verilerimi kaydet benim, adım adım takip et beni. haşince sansürle göbeğimi. saçlarımdan çekerek hiyanetle parçala beni. gümbür gümbür gir seçimlerime. şantaj, çiş, bok, porno, faiz, çapulcu, haşhaşi, paralel devlet, hiyanet.

    al benim her şeyimi erkeğim, zimmetine geçir. üzerimden geçip de 8/8 suçlu bul beni. katilim ol.

    işte bu yüzden, sen her zaman haklısın. sana dokunacak savcılar görevinden olsun, bütün haklar sende buluşsun. hakkın yeryüzündeki timsali sen değil misin? sen değil misin benim göklerimin ve yerlerimin sahibi? sen değil misin bütün hakları üzerinde toplamayı hak eden?

    insanlığın timsalini sende gördüm ben, vicdanın cisimleşmiş hali gibi yücesin. bütün helaller de, haramlar da, hükümetler de, bankalar da, televizyonlar da, araziler de, ödenekler de, mahkemeler de senin ve senin ol dediklerinin olsun. yüzünün nuru hiç sönmesin.
  • bir yerlerden, şu sıralar meşhur olan telefon dolandırıcılığı olayını duyup, kendi hayal dünyasına uyarlamaya çalışan erdoğan beyefendi hazretlerinin komik olduğu kadar yürek parçalayan öyküsü.

    bir kere dolandırıcılar öyle 12 yaşındaki çocukla iletişime falan geçmez, geçerse de para istemez. başka bişey ister, nebleyim...

    ikincisi ve daha önemlisi ise, dolandırıcı dediğin, parayı alana kadar kurbanla iletişimini kesmez. iyice panik ettirir, telefonu da kapattırmaz. yoksa herkes babasını arardı. kolay mı olm bu işler? peki bu öyküdeki alçak namussuzlar ne yapmış? "biz mit'iz, aha bak evini de izliyorum, o yüzden bana para göndereceksin, hadi bakim göreyim sizi" demiş, bağlantıyı sonlandırmış.

    peki buna kim inanır, rüştü reçber.
  • kaynımın eltisinin birebir aynısını yaşadığı korkunçlu olay.
  • (ara: at yalanı)
hesabın var mı? giriş yap