• 27.03.2011
    sevgili günlük, bugün saatlerce bilgisayar radyasyonuna maruz kaldım ama hala 3. kolum çıkmadı, o zaman nükleer santral kurmalıyım!
  • sevgili günlük,
    her geçen gün iyiden iyiye zenginleşiyorum, hiç kimse de "bu değirmenin suyu nereden geliyor" diye sorgulamayı akıl etmiyor.
  • "sevgili günlük. bugün en güzel giysilerimi giyip, öğretmenlerimle birlikte atamızın milletimize en büyük emaneti olan t.b.m.m'ne gittik. çok heyecanlıydım. çünkü 23. nisan'da geçici olarak başbakanlık koltuğuna oturacak çocuk seçilmiştim. gazetecilerin her türlü sorusuna güzel cevaplar verebilmek için dersimi de iyi çalıştım. ardından beklenen an geldi. içim kıpır kıpırdı. her şey bir rüya gibiydi adeta, anlatamam. sonra koltuğa oturdum ve tam birkaç güzel söz söyleyecekken o bıyıklı amca girdi lafa ve bana "başbakan sensin ister asar ister kesersin" demesin mi...

    işte o an günlük, işte o an her şeyi anladım... millet menfaatleri için değil de asıp kesmek için oraya gelenler varmış. ağlıyorum günlük, biliyor musun?"
  • ntv'de mehmet barlas'ın sorularını yanıtlayan istanbul büyükşehir belediye başkanı kadir topbaş, başbakan recep tayyip erdoğan'ın uzun süredir günlük tuttuğunu açıkladı.
  • bir gün kitap olur.. belediye dev reklamları bedava yapar.. kendisinden kurtulmuş oluruz ama günlükleri yakamızı bırakmaz.. reklam panoları üzerimize üzerimize gelir ileri demokrasi diye haykırarak..
  • tapelerden anlaşıldığı kadarıyla en az bi 10 milyon dolarcık var gibi. tabi yaptırılıcak işe göre, muameleye göre değişiyor meblağ. ama muamelesi iyi baya, değer yani, havaalanı inşaatı ihalesi bile geliyor nihayetinde
hesabın var mı? giriş yap