hesabın var mı? giriş yap

  • bagajda sürekli olarak battaniye bulundurmak tavsiye edilir. kışın beklenmeyen bir yerde arıza veya kaza yaparsanız yardımı olur. ayrıca köpek gibi büyük hayvanlara çaptığınızda onu battaniye ile sarmak ve taşımak gerekebilir.

  • hiç apple ürün kullanmamıştım. ama bir kaç ay önce sırf kitap/makale okumak için tablet alacaktım. e dayanıklı bir şey olsun deyip fazla düşünüp araştırmadan ipad aldım. şu bir kaç aylık süreçte o kadar pişman oldum ki anlatamam. arayüze bir türlü alışamadım onun dışında ek ekipmanlar için de her seferinde daha fazla para veriyorsun. kalemi tablet fiyatının yarısı nerdeyse(samsung'un bedava ve daha çok işlevi var). bence ekran hızı/işletim vs de daha yavaş. ben apple kullanamayacağımı ve apple'ın safi zarar olduğunu düşünüyorum artik. sadece iphone telefonlar fotoğraf için alınabilir o kadar(fotoğrafçı değilim gerek yok). whatsapp gibi dünyaca yaygın bir app'in bile aplikasyonu yok. bu kadar kapalı bir sistem olamaz ya! sı.ıcam airdropunuza. en kısa sürede geçeceğim samsung'a :(

  • devrimlerini hazmedeyen şerefsizlerin güya dalga geçtiği cumhurbaşkanı. halbuki bir şapka devrimi de babaları yapsaydı da bu piçlerin, doğmasalardı ne güzel olurdu.

  • beşiktaş'ta apartmanı sallamaktadır. tırstım.

    edit 1: balkon kapısı açıldı hassikome!

    edit 2: açılan balkon kapısının devirdiği ıvır-zıvır kutusundan yıllardır kayıp olan nadide satranç taşımı bulmama vesile olan fırtınadır. emeği geçenlere teşekkürler.

  • o değil de,

    ben bunu yapan ilk türk insanını duyduğumda ifadenin içinde geçen (bkz: shower) kelimesinden mütevellit

    - bebeğin ilk banyosunu mu kutluyolar ne kutluyolar ?! 5 10 kadın toplanıp bebe mi yıkayacak yoksa?

    dediydim.
    yeminlen çok avamım...

  • normal bir durum.

    herkes müslüman değil ya da dinini yaşamıyor. rahatsız olan arkadaş listesinden çıkartır ya da profiline bakmaz.

    bu yapılan benim ya da bir başkasının 'bu sıcakta aç susuz kalınır mı sağlığını düşünmüyor musun?' demem kadar ahlaksızcadır. herkes kendi tercihlerinden mesuldür.

  • abd'de 1920-1923 arasında yaşanan prohibition dönemi ile al capone'un servetine servet katmışlardır. kaçak içki satışı ve doğal bir saklanma alanı oluşu bakımından bir mafya babasının yemeyip de yanında yatmak isteyeceği türden bir oluşum zaten.