hesabın var mı? giriş yap

  • ne güzeldir birine iyi ki geldin diyebilmek, tam da o an gelmesi, sevildiğinizi yalnız olmadığınızı hatırlatacak birilerinin varlığı.. umutsuzluğa kapıldığınız anlarda size 'umut hep var' diye düşündüren birileri olması ne güzeldir..

    not: okuyanlar içinde halihazırda umutsuzluğa kapılmışlar varsa üzülmesinler, hayatta hep umut var, her an herşey iyi yönde değişebilir, biri çıkıp gelebilir ya da siz kalkıp birine gidebilirsiniz, yeter ki bırakmayın hayat denen şu meretin ipinin ucunu..

  • maşuka'dan geliyor:

    kız istemede kızın babası 'verdim gitti' diyor sorun olmuyor. kız 'verdim gitti' diyince ortalık karışıyor.

  • adamımız ömer üründül 'ün "4 gol atmak dışında pek birşey yapmadı" şeklindeki eleştirisine maruz kalmıştır.

    bundan sonraki maçlarda kendisine, her maç 4-5 gol atması yanında en az 2 penaltı kurtarması, sakatlanan oyuncuları tedavi etmesi ve devre arasında da tribünleri eğlendirecek şovlar yapmasını öneriyorum ki ömer abisi performansını yeterli bulsun.

  • atatürk'ün kınanması gerekir. sen tut bugünün parasıyla 620.000tl al sonra vefatının ardından tüm mal varlığını türkiye cumhuriyeti'ne bırak. olacak iş mi bu şimdi.

  • merhaba, ben nijerya prensesi kwsttah oulare. ülkemde bir ayaklanma oldu ve hesaplarımdaki 500 milyon dolar bloke edildi.
    bana yardımcı olursanız bu paranın yüzde 20'si sizin olacak. lütfen yardımcı olun.