hesabın var mı? giriş yap

  • hayatı boyunca her tür müzikle ilgilenmiş, hatta hayatını müziğe adamış biri olarak içinden çıkamadığım sorundur.

    1976'dan bu yana aktif, spotify'da aylık 14 milyon dinleyiciye sahip bir gruptur, hatta sözde o kadar popülerdir ki apple bir ara herkese albümünü bedavaya dağıtmıştı.

    arkadaşlar ben hayatımda şu cümleleri işitmedim, "u2'nun yeni albümü beğendim", veya "u2'nun en sevdiğim şarkısı x'tir", sanki herkesin farkında olduğu ama kimsenin konuşmadığı, tartışmadığı, dinlemediği bir grup. veya dinleyenler gizli gizli mi dinliyorsunuz, söyleyin de bilelim.

    neredesiniz lan siz?*

  • ''dedeme -sana mahalleden suriye uyruklu bayan bakalım dedim, - acele etme hele ukrayna'da karışık dedi.''

    not: aynı dedenin torunları değiliz.

  • 128 milyar dolar ile ne kadar alışveriş yapabileceğinizi gösteren bir internet sitesi.

    şurdan buyrun

    edit: ürünler arasına pudra şekerinin de eklenmesi gerektiğini söyleyenler olmuş. sonuna kadar katılıyorum.

    edit2: yeni ürünler gelmiştir...

  • şu anda hayat barındırmaya en elverişli görünen gök cismidir. buzdan kabuğunun altına hapsolmuş bir tuzlu su okyanusu olduğuna dair deliller bulunmuştur. güneşe çok uzakta olduğu için yüzeyi buzlarla kaplı olsa da satürn'ün muhteşem kütleçekiminin neden olduğu iç sürtünmeyle, yani tidal heating'le sürekli içten ısınmaktadır. gezegenin iç basıncı nedeniyle yüzeydeki çatlaklardan uzaya püsküren tuzlu suda organik moleküllere de rastlanmıştır.

    http://news.yahoo.com/…oceanhiddeninsidesaturnsmoon

    işin güzel tarafı şu ki, dünya dışı hayatı galaksinin diğer ucundaki gezegenlerde ararken belki de jüpiter ve satürn'ün aylarında bulabiliriz. kendi güneş sistemimizde bulacağımız bir mikroskobik canlının, bize 1.500.000 ışık yılı uzaklıktaki bir uygarlıktan çok daha büyük hayrının dokunacağı kesin. ayrıca bizim mütevazı güneş sistemimizde birden fazla noktada hayat bulunması, uzayın her köşesinden hayat fışkırması gibi bir olasılığa kapı açacaktır.

    hayatın sadece bizim güneş sistemimizde panspermia ile yayılmış son derece tesadüfi bir özellik olması gibi iç karartıcı bir ihtimal de yok mu, var elbette.

  • bağlantısı da usb yerine yuvarlak pinli şekilde olursa, usbyi ters takma vs gibi sorunlar ortadan kalkar. tabi o bağlantı soketine yön belirteci koymak şart, yoksa pinler yamulabilir.

    hatta klavye de aynı şekilde olursa, birine farklı renk yapmak karışmasını engeller. misal yeşil ve mor renkler ayırt edici olabilir.

  • sırf birini cok sevdiniz, seviyorsunuz diye kendinizi sevmekten asla vazgeçmeyin.
    kendinizi sevmeye devam etmeyi asla unutmayın.

  • çeviri, altyazı sorunları devam eden.

    türkçe karakterlerde sorun olan altyazılar var. özellikle küçük ı harfiyle iligili sorun var gibi. küçük ı nın i olarak yazılmasında ne var takılma bu kadar diyebilirsiniz. ı nın i olarak yazıldığı trajikomik bir örnek vereeyim;

    "yatak odasında sıkıştık" (28 weeks later)