hesabın var mı? giriş yap

  • tam boykot edeyim diyecekken zaten hiçbir şarkısını dinlemediğimi, hiçbir filmini izlemediğimi farkettiğim sanatçı. kimdi lan bu?

  • saçma sapan şeylerle ilişkilendirilen bir gök cismi hareketi.

    merkür retrosu ya da merkür'ün geriye hareketi denen şey, gezegenlerin güneş etrafındaki yörüngelerinin ve hızlarının farklı büyüklüklerinden kaynaklanan bir optik illüzyondur. gezegenlerin geriye doğru gidiyor sanıldığı bu tür dönemlerde aslında olan şey, gezegenlerden daha hızlı olanın diğerine tur bindirmesinden başka bir şey değildir.

    benzer durum için mars ve dünya yörüngeleri arasındaki ilişkiyi gösteren bir hareketli resim var burada. yukarıdaki turuncu çizgiyi dikkatli inceleyin. mars'ın geriye doğru gidiyormuş gibi göründüğü ilmeğe bakarken tam o sırada yörüngeler üzerindeki hareketlerine de bakın gezegenlerin. hiçbir şeyin geriye gitmediğini, bu durumun sizin hayatınızda geride bıraktığınız şeylerle de bir ilgisi olmadığını rahatlıkla anlayacaksınız.

  • alamancılara kimsenin nefret beslediği yok.
    almanya'nın etinden sütünden faydalanıp her fırsatta kötülemeleri ve türkiye'de yaşayan bizlere türkiye'yi övmeleri midemizi bulandırıyor, o kadar

  • adam ingiltere'nin bütün çirkin kadınlarını çocuk sahibi yapmış. ödül vereceklerine pes diye haber yapıyorlar yazık.