hesabın var mı? giriş yap

  • oyun kavramının gerçek anlamını ortaya çıkartan bebek westworld.

    oyun tam olarak budur arkadaşlar. canlı olduğunu hissettiğiniz bir dünya ve özgürlük. "ulan şöyle yapsam iyi olur" dediğin her şeyi yapabilmektir oyun. zannımca en azından. çünkü hiçbir zaman dar bir koridorda hissettiğim oyunlardan istediğim hazzı alamadım.

    dünya tamamıyla canlı. insanlar gerçek hissettiriyor. keza doğa, ışıklar. çoğu oyunda karanlık teması göz yorsa da karanlık bile çok gerçek bu oyunda. gerçekten dış dünyadan koparıyor. bunu hayatımda tek başaran materyal kitaplardı açık konuşmak gerekirse. şuana kadar hiçbir oyun bu kadar gerçek hissettirmedi.

    övdük biraz da gömelim diyeceğim ama gömecek bir şey bulamıyorum. olması gereken her şey var. sadece rockstar bazında söylüyorum indoor mekanların artması hatta istediğimiz eve girip lootlayabilmemiz muazzam olurdu. şu raddede eminim ki rdr3 bize bunu sunacak. çünkü şuanki haliyle bile neredeyse kusursuz. yapımcıları yanaklarından öpüyorum. saygılar.

  • soner sarıkabadayı ile evlenmesini deli gibi istediğim hatun.

    işi gücü bıraktım, kendisine "serenay sarıkaya sarıkabadayı" denilmesini dört gözle bekliyorum. failatünlü şiirler gibi amk.

  • -hata penceresini kapatalım lütfen
    -tamam
    - efendim su an ne var ekranınızda?
    -safranbolu
    -hmmm(wallpaper olsa gerek)

  • ulan 3 kuruş geliri olup da olmayanın eziklendiği bir dünyada yaşamakta bize nasip oldu keşke 100 sene önce yaşasaydım diyorum.

    başlığı açan salak kardeş bak sana örnekle anlatayım antalya da tam adliye sarayının arkasında oturuyorum.
    konyaaltı plajına 1.5 km mesafede evim

    param olsa ekonomim parayı düşünmeyecek durumda olsa giderim bi beache locasıydı yemeğiydi içmesiydi hepsini yaparım ama ekonomi kısıtlı.

    sandviç ekmeklerine sandviçler yapılıyor. termosa çay konuluyor. buzlukta su var bilmum içeçecekker var. plaj şemsiyesi sandalye hepsi var

    2 çocuğumuzla gidiyoruz mekana gidip 400 tl ye yapacağımız eğlenceyi 50 tl ye çözüyoruz bu şekilde daha fazla ve sürekli olarak deniz keyfi yapabiliyoruz tavla da oynuyoruz müzik de dinliyoruz ne istersen.

    temel sorun 3 kuruş parası olanın kısıtlı imkanlarla birşeyler yaratan yaşamaya çalışan insanları varoş vs diye nitelemesi

    kadın erkek fark etmez ekonomik gücüne göre hayattan maksimum keyfi alan insanlar candır

  • baslik: billur kalkavan

    sabah'ın şamdan ekinde çıkardı iki haftada bir. bu karının tangalı fotoğrafı ıslanınca arkadan sibel can'ın yüzü belli olurdu.

    (kubar tegin ?, 05.02.2010 11:35)

  • teyzenin biri balık tezgahında derya kuzularını incelerken, kovanın içinde yüzüp çırpınan balıklara bakıp;

    - bunlar taze mi?

    - yok abla, pil takıp oynatıyoruz. *