hesabın var mı? giriş yap

  • 5000 yıllık ata müziğimiz rap'le, ötüken folklörümüz hiphop'la kültür koruma savaşına girişmiş cengaver.

    dine sardıkça iyice kafası dumanlanmakta. allah sonunu hayretsin.

    (bu arada kendisi bir zahmet gavur icadı miladi takvimden hicri takvime geçsin, bir daha da 2000'li yılları ağzına almasın, çok rica ediyorum.)

  • türkiye'de tek tük'te olsa görebileceğiniz fiat modeli.

    1998-2002 arası modelleri ülkemizde var. bir tanesi şu anda sahibinden.com'da duruyor mesela. 2002 olanı da vardı makyajlı versiyon, o satılmış.

    aşırı tipsiz bir araçtır ama, iç mekanındaki genişlik, aydınlık görüş şu an hiç bir arabada yok. kocaman camları, aşırı yüksek tavanı vardır ve mükemmel bir görüş açısına sahiptir multipla. hani tipine göre değil de işlevselliğine göre araba arıyorsanız multipla sizin için diyebilirim. tam bir aile otomobili. biraz daha şekilli şukullu olsaydı ben bile binerdim.

  • insanın içini yakan haber. bebeğin öldüğüne mi yanayım, kadının 9 gün tek başına bıraktığı bebeği gelip sağ bulacağını düşünüyor olmasına ve beslemeye kalkmasına mı yanayım, bu bariz şekilde akli dengeden yoksun insanın güzel yurdumda öğretmen (!) olarak çocuklarla çalışıyor olmasına mı yanayım, neye yanayım?

    akli dengesinin bozuk olduğu gün gibi aşikar bence bu kızın, kendisine edilecek laf yok bence. yazık ne çevresindekiler anlamış ne ailesi. kalabalıklar içinde yalnız olmak böyle bir şey demek ki... zavallı günahsız bebek...