hesabın var mı? giriş yap

  • şahsımı güldürmüştür ama bir uçağın içinde beş saat beklemek nedir ya. adam sonuna kadar haklı. illa kavga mı edelim, polis mi gelsin, adam mı dövelim isyanı muazzam.

  • kornerden gol attım, kendi paramı kazandım ev geçindirdim, kamyon sürdüm, yükseklik korkumu yendim, fakat bu başaramadığım bir eylem. çok zor çok.

    gözlerim hafif şehla ise sebebi bu dekolteler.

  • kendi arabasıdır, en doğrusunu kendi bilir. bozuluyorsanız ya da sigarasız duramam diyorsanız arabasına binmezsiniz olur biter.
    kimse sizin dumanınızı da tribinizi de çekmek zorunda değil.

  • alter ego gündelik dilde cok genis bir yelpaze icin kullanilan bir terimdir.
    psikolojide cok karakterli kisilik bozukluklarindan - dr. jekyll ve mr. hydeen taninan örneklerdendir- pseudonym dedigimiz takma adlara kadar uzanan bir yelpazedir.
    edebiyatta cogu kez otobiyografik olarak tahmin ettigimiz bölümlerin, roman kahramanlarinin
    nezninde aslinda romancinin kendisini düsündürürler. thomas bernhard ’in ic yaralayici uzun melodik monolog lari buna örnek verilebilir.
    en masum halini ise sözlükde genel olarak da internette görebiliriz. hepimizin kendimi icin sectigimiz nickname ler de bir tür alter ego sayilirlar.

  • 10/10 rezalettir.

    kendi hatalarından kaynaklanan bir sorun yüzünden üstüne bir de cayma bedeli talep edilmesi düpedüz dolandırıcılıktır. superonline çözemezse ve ısrarla cayma bedeli isterse tüketici hakem heyeti bu sorunu lehinize çözer.