hesabın var mı? giriş yap

  • son kalan tek dilim ile tost yapamayacaginizdan onu tamamlamak için yeniden uno tost ekmeği almaya teşvik ediyor olabilirler. mantik hatasindan ziyade taktik de olabilir.

  • şlsdşlasşdlşasdlsd

    oğlum böyle fanteziler aslında var, videolarda filan denk geliyoruz. ama şöyle bir cümle türkiye'de kurulur "ben size kendi kafanıza göre hareket etmeyeceksiniz demedim mi?" en son askerde bölük komutanı revirciyi böyle dövmüştü.

    o kız değil kıdemli üsteğmen hacı.

  • bütçeyi, aradaki farkı kenara koyuyorum. eğer televizyonunuz veya monitörünüz 4k, 120 fps destekliyorsa direkt x alınız. her ikisine de sahibim. televizyon kalitesi arttıkça konsol farkını görsel anlamda görüyorsunuz. 2 ay önce 120 fps destekleyen bir qled tv aldım. konsolların grafik gücünü iyi yansıtan bir tv. series x yağ gibi akarken doğal olarak series s'in görsel anlamda eksiklikleri çok daha net ortaya çıkıyor. özellikle eski jenerasyon oyunlarda maalesef s görüntü kalitesi bazen çamur gibi. ama 2k ve yakın bir tv'niz / monitörünüz varsa s alabilirsiniz.

    bir de depolama olayı var tabi. aynı anda çok oyun oynayan biri iseniz s üzecektir.

  • hayvan gibi dürtülerine hakim olamayıp üreyenlerce linç edilen insanlardır. evladım parası yoktur, imkanı yoktur, sağlık sorunu vardır, ne bileyim denk gelmemiştir hayatını birleştirecek birisi, evlendiği kadında veya erkekte sağlık problemi vardır, çocuğu olmuyordur, borçları çoktur...

    bir gelecek bırakamayacağı bir can dünyaya getirmek istemiyordur. ulan hepiniz çocuğunuza iyi bir hayat vereceğinizden emin misiniz? o çocuklar büyüdüğünde iş aradığında, üç kuruş için sabahın beşinde metrobüs beklediğinde göreceğim sizi. evlatlarınız sizi nasıl anacak bekleyin bakalım.

    yemin ediyorum maymundan hallice yorumlar baştan aşağı hayvansal dürtü. birisi "soyumun devam etmesi için" demiş evladım sen kimsin? senin soyun devam etse ne olur etmese ne olur? sen olmasan dünya ne kaybeder olsan ne kazanır?