hesabın var mı? giriş yap

  • biz tupper kullanıyoruz, damacanadan şişeye su koyma ve dışarıya çıkarken yanımıza alma işi bana ait. buzdolabında duruyor genelde su dolu tupperware şişem hazırda. sırt çantam hep yanımda oluyor, çıkarken atıyorum içine suyu. ha unuttum diyelim veya şişede su bitti, eğer bim şok a101 migros bilimum süpermarketler varsa hemen girip oradan suyumuzu tedarik ediyoruz. avm içinde isek genelde alt katta carrefour veya migros olur, oradan alıyorum suyu. en sevmediğim şeylerden biri, maliyeti-değeri düşük ürünlerin fahiş fiyata satılması.

  • dünyada hava alanında böyle bir ilkellik yapacak başka bir siyasi hareket yok.

    velev ki oldu, herhangi bir avrupa ülkesinin, kendi hava alanında böyle bir gösteri yapmasına izin vereceği başka bir siyasi hareket yok.

    sadık bir fino olmanın getirileri işte.

  • ortada planlı bir şekilde kaçırılmış bir kadın var ve bu olayı gören *arkadaş kolluk güçlerine '' araçla kadın kaçırıldı'' diye ihbar ediyor ama polisler bunu iplemiyor. insan kaçırılıyor ama polis iplemiyor. şaka gibi. kamu spotlarında bile ''görmezden gelmeyin, şüpheniz varsa polisi arayın'' temalı yayınlar varken hazır yaşanmış bir ihbar nasıl takibe alınmaz?

    bu arkadaşın gösterdiği azmin 10'da 1'ini emniyet gösterseydi belki kadın kurtulacaktı veya olayın gerçek yüzü belli olacaktı ama yok.

    gecenin leyli yarısında polislerden çare bulamayınca tee çağlayan'a kadar savcı bulmaya giden arkadaşı da canı gönülden tebrik ediyorum. iyi ki varsınız abi. o polislerden de şikayetçi ol. sakın peşini bırakma! helal sana. adamsın.

  • hatay ili samandağ ilşesine bağlı olan, antakya’ya 30 km ve samandağ ilçe merkezine 6 km uzaklıkta bulunan bir köy. köyü ülkemizdeki diğer köylerden ayıran nokta ise köy ahalisinin tamamının ermenilerden oluşması.

    köye ulaşım, samandağ ilçe merkezinden geçen yol ile sağlanmakta ve yolun bazı bölümleri bozuk ama yine de araba ile sıkıntısız ulaşılabiliyor. köye vardığımda ilk dikkatimi çeken şey muhteşem akdeniz manzarası oldu. musa dağı’nın eteklerinde yer alması sayesinde hem samandağ’ı, hem yayladağı’nı hem de akdeniz’i izleyebilirsiniz. köy sakinlerinin neredeyse tamamı orta yaş ve yaşlı bireylerden oluşuyor. gençler köyden adeta kaçmışlar.

    vakıflı’yı bu kadar özel kılan bir diğer özellik ise köy kooperarifinin kadın kolu tarafından organik mahsüller kullanılarak yapılan ürünler. 60 çeşit reçel, zeytinyağı, meyve likörleri ve halhalı zeytini gibi yöresel ürünlerin satışı yapılmakta.

    hatay’a yolunuz düşerse mutlaka uğrayın.

  • uçak irtifa kaybediyormuş. pilot, hostesi çağırıp "uçaktan 4 kişiyi at, ağırlığı azalt" demiş.
    hostes hemen alman'ın yanına gidip "çabuk aşağı atla!" demiş ve alman atlamış.
    hostes fransız'ın yanına gidip "rica etsem uçaktan atlar mısınız?" demiş ve fransız atlamış.
    hostes türk'ün yanına gitmiş ve "sen bu uçaktan atlayamazsın!" demiş ve türk durur mu, atlamış.
    hostes son olarak kürt'ün yanına gelmiş ve "bu uçaktan atlamak yasak!" diye fısıldayıvermiş...

  • yaptığı telefon görüşmesi yüzünden, gözaltına alınabileceğini bilen ahmet hakan'ın bir nevi ön açıklama tadında olan yazısı.