• yakınlarının görebilmesi için mutlaka yukarıda tutulması gereken bir başlık. polis yine şaşırtmadı tabi ki. artık "polise gittim ilgilenmedi hatta azarladı" gibi cümleleri okuyup hiç tepkisiz sonraki cümleye geçiyorum. o kadar alıştırdılar ki.
  • polise simit sat onurlu yaşa dedik taşak tartmaya başlamış bi arasını bulun be
  • biri kaçırılıyor ve ne polis ne savcı bulunabiliyor.

    olm bildiğin can güvenliğimiz yok lan bu nasıl iş?

    belki de kadın şu an birilerinin yanında işkence görüyor, belki de öldürülüp bir köşeye atıldı ve peşinden giden kimse yok. eğer yazar haklıysa, hepimiz boku yemişiz.

    edit: buraya bir kaç kadın hakları derneği telefonu ekleyeceğim, koşarsa onlar koşar.

    0216 391 79 77
    0212- 252 36 30
    (0 212) 6611650 (bu kadın avukat yardımcı olabilir)

    edit 2: alkollüydüm faydalı bir şey yapmak istedim bu kadar oldu, yanlarına isim misim yazmamışım.

    kadın hakları derneği dedin mi hepsi üstüne alınıyor zaten daha önce birisi için de koşturmuştuk oradan hatırlıyorum.

    3. numaraya da kadın hakları derneği avukatı denebilir mesela. hiç itiraz etmiyorlar.
  • ortada planlı bir şekilde kaçırılmış bir kadın var ve bu olayı gören *arkadaş kolluk güçlerine '' araçla kadın kaçırıldı'' diye ihbar ediyor ama polisler bunu iplemiyor. insan kaçırılıyor ama polis iplemiyor. şaka gibi. kamu spotlarında bile ''görmezden gelmeyin, şüpheniz varsa polisi arayın'' temalı yayınlar varken hazır yaşanmış bir ihbar nasıl takibe alınmaz?

    bu arkadaşın gösterdiği azmin 10'da 1'ini emniyet gösterseydi belki kadın kurtulacaktı veya olayın gerçek yüzü belli olacaktı ama yok.

    gecenin leyli yarısında polislerden çare bulamayınca tee çağlayan'a kadar savcı bulmaya giden arkadaşı da canı gönülden tebrik ediyorum. iyi ki varsınız abi. o polislerden de şikayetçi ol. sakın peşini bırakma! helal sana. adamsın.
  • bir doğum günü. kendimden biliyorum.
  • bunlar meslekleriyle ilgili en ufak bir şey söylendiğinde "biz sizin için canımızı tehlikeye atıyoruz" diye dellenen kahraman türk polisleri değil mi? ha benim tosunlarıma.
  • vatandaşı polisinden duyarlı ülkenin içler acısı halinden bir kesit. sabahın 6sında genelleme yapmak istemiyorum ama "ailesi şikayetçi olmamış sana ne oluyor?" kısmını okuyunca bu adamlar ne iş yapıyor diye sorgulamadım bile. şunu kaçırılma gibi çok ciddi bir ihbarda bulunan kişiye söylemek kadar sığırca ve ahlaksızca bir şey yok. heyecan yok, şevk yok, goy goy çok. işini iyi yapanları tenzih ederim. ama bu sözüm ona vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamakla yükümlü piç bu işte! bu olay herkesin başına gelebilir. sinirlenmemek elde değil. nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar? umarım kısa zamanda çözüme kavuşur ve kadın sağ salim evine döner.

    edit: söylemeyi unutmuşum. bu arada helal olsun sana sayın duyarlı ve cesur yazar, adamın dibisin.
  • son çıkan (khk) ile; devlet, millet, vicdan, adalet gibi unsurlar ortadan kaldırılmış olmasına rağmen,bu arkadaşımızın kendi çapında çaba göstermesi takdire şayan bir durum.

    malesef son 15 yıldır ortadoğu ülkesi olduğumuz için devletsel açıdan kimsenin sikinde olmamış bu olay.
  • liseyi zor bitiren, vasifsiz, hayatta hicbir vizyonu olmayan, sadece tuketen, ureten insana dusman olan insanlari polis yaparsaniz olacagi bu.
  • korkarım “kahraman” polisimiz o kadını bulmak için harcamadığı enerjiyi başlığı açan yazarı bulup kendisini pişman etmek için harcayabilir. biliyorsunuz, ülkemizde yanlış yapmak değil yapılan yanlışı dillendirmek suç.
hesabın var mı? giriş yap