hesabın var mı? giriş yap

  • 'o değil de nihat gizem'e ne yürüdü be' dediğim program. yalnız iyi yürüdü.

    edit: lütfen daha fazla beğenmeyin arkadaşlar en beğenilen entrym bu olsun istemiyorum gerçekten. ne yazdım ki yürüdü yazdım sadece valla başka bir şey yazmadım çok saçma yani yapmayın.

    edit 2: allah belanızı vermesin ne diyim yani.

    debe editi : vay anasını.

  • ırtibat kurduğum muhteşem ötesi, kanatsız melek, savaşçı ruh ; çok değerli onkoloji virtüözü sevgili (bkz: süalp tansan)'la irtibat kurdum az önce ve ilgileneceğini söyledi. kendisinin amerika boston üniversitesi'nde kürsüsü var. ınanın sevinç ve heyecandan elim titreyerek yazıyorum çok şükür.

  • 1999-2000 sezonunda, buyuk ihtimalle $ampiyonu belirleyecek macta be$ikta$, $ifo mehmet'in attigi golle son dakikalara 1-0 onde giriyordu. macin bitmesine yakla$ik 4-5 dakika kalmi$ti. sagli sollu geli$en galatasaray akinlarinda kalesini ba$ariyla koruyan fevzi tuncay, kariyerinin en ba$arili maclarindan birini cikariyordu. neredeyse 10 tane inanilmaz kurtari$ yapmi$ ve galatasaray forvetlerine gecit vermemi$ti. be$ikta$ tribunleri heyecan icinde macin bu skorla bitmesini beklerken; turk futbol tarihinde unutulmayan anlardan biri yaşandı ve oldukca dramatik bir gole sahne oldu inonu stadi. macin adami fevzi tuncay, be$ikta$'in bo$nak stoperi sead halilagic dost’un geri pasini iska gecti. top yuvarlandi, yuvarlandi, yuvarlandi... be$ikta$ aglariyla bulu$tugu an butun stad $ok gecirmi$ti. kahvelerde maci izleyen be$ikta$lilar sandalyelerinden uzun sure kalkamadilar. galatasaraylilar bile $a$kinlik icerisindeydi. macin tarti$masiz en iyi oyuncusu olan fevzi tuncay'in ya$adigi $ok, kaleciligin ne kadar acimasiz ve dramatik bir $ey oldugunu bir kez daha orneklemi$ti. yaptigi o inanilmaz kurtari$lardan birinde golu yese, ayaginin altindan kacirdigi top gol olmasa ve mac yine 1-1 bitse fevzi'nin kariyer hikayesi nasil bir $ekil alirdi diye du$unmeden edemiyor insan. zira bu gol eminim ki fevzi tuncay'i hala bir hayalet gibi kovaliyor ve rüyalarına giriyor olmali. aklimda kalan bir ba$ka nokta ise, fevzi'nin goz ya$lari icerisinde kafasini direklere vurdugu andi*.

  • cardinalspirits.com sitesinde yüz yıllık ince belli çay bardağımızın üstüne yatılmaya çalışılmasıyla ortaya çıkan intihal rezaleti mi, yoksa enteresan gerçek mi bilemediğim şeydir. linki açıp da limon atılmış çay doluymuş gibi duran ince belliyi görmek güldürdü en azından.

    the perfect whiskey glass

    isim misim vererek şöyle de bir yazı yazmışlar:

    "these eccentric whiskey glasses were designed by our friend david hill of the malt guild. after years of research in scotland with the best scotch distillers in the world, he developed this glass to best express the nose and taste of a fine whiskey.

    cardinal spirits is the exclusive online retailer of this glass. we will also be using them in our tasting room when we open later this year."

    ne eksantriği ne iskoçya'da senelerce süren araştırması, o ne şema öyle arkadaş. sorsanız zaten söylerdik, david hill mavid hill, bunca salak hikayeye ne lüzum var allaşkına :)

    edit: link düzeltildi. teşekkürler asiksurat.

  • düşünsene dünyaya mustafa olarak geliyorsun, adına kemal ekliyorlar, en son atatürk oluyorsun. ve 100 sene önce böyle bir coğrafyadan adeta bir gelişmiş avrupa ülkesi çıkarıyorsun. büyük adammışsın, çok büyük hem de.