hesabın var mı? giriş yap

  • izleyen herkesin ya hayran ya asik oldugu kahraman. benim de askimdi tabi. oncelikle zeki, hem de nasil.. herseyden hersey yapabilen kisi. ilk ismini bilmiyorum ama soyadindan anlasildigi kadariyla iskoc asilli.. uzun kirli sari saclari, sade ve yakisikli yuzu, esprili tavirlariyla gonullere taht kurmustur. daha otesi hep mutevazi olmasina ragmen kendine inanilmaz guvenir de..
    bir karincali bolum aklimdan cikmamistir, bir de yanilmiyorsam afganistan gibi bir yerde bir bayanla yakinlasmistir, ki butun izleyen kiz cocuklari o anda kiskanclik nedir ogrenmistir.
    yakisiklidir, zekidir, kendine guvenir, elektronikten anlar, yaraticidir, kahramandir, centilmendir, sevimlidir, esprilidir.. gelmis gecmis en cazip erkek dizi karakteridir. (sayid* bile onun yanina ancak yaklasiyor.)
    kucukken ona asik olanlar buyuyunce de hizli klavye kullanan ellere, telleri birbirine baglayip bozuk aletleri calistiran zekaya, bir de herseyden ote nezaketini kaybetmeden ukala olabilen sevimli erkeklere (ozellikle uzun sacliysa) hasta olurlar..

  • gerçekten büyük rezillik,oysa yandaş bir ajansa 1-2 milyon verip 10$ lık görseli milyonlara mal edebilirlerdi. 10$ lık görseli kullanmak ne demek . itibarımız yerlerde başgannnnn olmuyor böyle.

  • 58 yaşına geldiğinde hala ailesi rahat yaşasın diye çırpınmasıyla beni her gün kahredendir. böyle bir adamın oğlu olduğum için kendimden utanıyorum. yanlış anlaşılmasın babamdan falan değil kendimden utanıyorum. bir ona bakıyorum bir aynaya ve yazıklar olsun demeden edemiyorum kendime. çocuklaşıp bir mucize olsa da cebine çok para girse ve hayatının sonuna kadar rahat yaşasa diye düşünmediğim tek bir günü hatırlamıyorum. alsın annemi de gitsin bir yerde kafasını dinlesin. ne beni ne de başka kimseyi düşünmeden rahatça yaşasın istiyorum ama olmuyor. lanet olsun ki olmuyor. olmuyor çünkü emekliysen hayvan muamelesi gördüğün bir ülkede yaşıyorsun ve son nefesini verene kadar da sadece insan gibi yaşamak için çalışmak zorundasın.

    nefret ediyorum bu ülkeden.

  • gta 6 sızıntıları hakkında şüphe duyanlar için birkaç açıklama

    -bazı kişiler oyuna gta 5 modu tarzından şeyler söylüyor, oyunun böyle gözükmesinin temel sebebi daha yapım aşamasının sonunda olmamaları. unutmayın, bu görüntüler oyunun son hali değil ve açıkça son haline bayağı bir uzak.

    -oyunlarda önce animasyonlar, senaryo ve seslendirme benzeri şeyler hazırlanır. tüm bu konseptler üzerine oyun içi karakter modelleri geliştirilir ve oyunda ki her şey aşama aşama ilerler. yani harita 9. aşamadaysa modellemeler, 2. aşamada olamaz, hepsi birbirine uyacak şekilde aynı anda aşama atlar. bir programda üst düzey kalitede bir model geliştirilip oyuna aktarılmaz, aşırı basit bir model koyulur ve oyun geliştikçe bu model geliştirilir. aynısı harita ve dünya için de geçerli.

    -oyundaki bugların olabildiğince az olması için oyun her aşamada test edilir. sızan görüntüler büyük ihtimal oyunun yapım aşamasının ortalarından önceki görüntüler. yani bazı animasyonların, modellerin kaza testlerindeki araçların içindeki modellere benzemesi çok normal.

    -tahminen modeller, harita, dünya hatta animasyonlar son aşamadan oldukça uzak ve düzenlenecek tonlarca şeyi var, buna rağmen mekanlar fazlasıyla gerçekçi ve bazı kısımlarda gta 5'den bile daha iyi gözüküyor. bu versiyonun 2019 ya da 2021 tarihinden olduğu iddiaları da göz önünde bulundurulursa şu anki aşamada gta 6 bu görüntülerin hatrı sayılır bir şekilde önündedir.

    -ayrıca erken oynanış testlerinde (bu görüntülerde de oyunun test edildiği bariz) grafikler önemsizdir. önce oynanış kalitesi belli bir düzeye getirilir, dediğim gibi konseptler buna göre gerçekleştirilir ve oynanış son halini alana kadar gelişmeye devam eder. şahsi düşüncem bu görüntülerde bile son halini alınca gta 5'i rahat bir şekilde aşacağı belli olan oynanış görebiliyoruz.

    oyun kötü çıkabilir, rockstar kalitesine zarar verecek bir şey olabilir ya da aksine yine zamanını aşan mükemmel bir yapım geliyor olabilir. yazıda anlatmak istediğim bu görüntülerden iyi veya kötü bir sonuç çıkarmanın anlamsız olduğu. oyun bu görüntülerden çok daha iyiye gitmiş olablir, kötüleşmiş olabilir ama oyun geliştirmenin amacı yapım aşamasındaki bir oyunu her aşamada daha da iyi yapmaktır ki rockstar'dan kötü bir şey beklenir mi size kalmış.

  • bu adam olimpiyat şampiyonu yani bir spor dalındaki dünyanın en önde gelen sporcusu.debedeki 20 yıllık mühendis de tutmuş kendini bir işi kendi branşında dünyada en iyi yapan kişiyle karşılaştırıp ah vah etmiş debeye girmiş vay amk.tanım:dünyadaki 20 yıllık mühendislerin hepsinden daha iyi ok atıp ülkeye olimpiyat altını getiren kişinin elektrikli araç satın alması.

  • (bkz: neco)

    yillar yillar once*, sinif arkadasim necmettin'i telefona neco diye kaydetmistim. gel zaman git zaman, neco ile muhabbetim kesildi ama numarayi silmedim hic, hep telefonda durdu.

    ıki yil once whatsapp yukledigimde neco ismine karsilik turbanli bir kiz geldigini gordum, herhalde kiz kardesidir dedim kurcalamadim fazla. fakat zaman gectikce o resimler degisti, ama hep ayni kiz resimlerde olmaya devam etti. resimlerde evlendi, cocuk sahibi bile oldu, ama hala neco olarak kayitli olmaya devam etti.

    sonradan anladim ki bizim neco numarayi kullanmayi birakinca bu gsm firmalari numarayi baskasina vermis, sonuc olarak bizim neco olmus sana necmiye.

    hala neco diye kayitli duruyor kizin numarasi, yakinda ikinci cocugu gelecek resimlerden anladigim kadariyla, merakla bekliyoruz*