hesabın var mı? giriş yap

  • memleket toprağı söz konusu olunca, değil peşmerge'ye yol vermek, bunların ağababası amerika'ya bile orta parmak işareti yaparak dehlemesidir. bunu hem gençliğinde kıbrıs harekatına karar vererek, hem de yaşlılığında 2. körfez savaşında komşusuna saldırmak isteyen amerika'ya yol vermeyerek yapmıştır. bir beyzbol sopasıyla hizaya gelip, sabah söylediğini akşam yalayan çakma liderlere nazire olunur.....

  • en estetikli, platin saçlı, 2 - 3 kadın arkadaşınızı eve çağırın ve onlardan bulabildikleri en ama en açık kıyafetlerini giymesini isteyin

    üzerinize polyester gömlek, daracık y.vşak pantolonu ve tabanı 8 cm yüksekliğinde çakma bir ayakkabı giyin

    1 milyoncuda satılan renkli tabaklara dolapta saçma sapan ne varsa koyup üzerine tereyağ gezdirin

    masaya elektronik sigara, tüle sarılmış limon, 3-5 cep telefonu koyun

    arkaya da sırasıyla sezen aksu, neşet ertaş ya da berkay'dan bir şarkı açın

    duvara da üzerinde "içiyoruz gardaş" "içmekten anamız s.kildi" vb. sikindirik bir çakma led neon asın

    her 20 dakikada bir de masaya çay doldurup koyun

    alın size evinizde en az dışarıdakiler kadar leşşşş gibi bir yeni nesil meyhane.

    not: isteğe göre barzo, silahlı çatışma ya da 10'a 1 güvenlik dayağını da gece sonunda ekleyebilirsiniz.

  • power fm'de iş çıkış saatlerinde geveze'yi dinlemeyi çok seviyorum, radyonun yeri ayrı, unutulmadı.

  • zafer partisi uyelerinin ve ümit özdağ'in sehre girisi hatay valisi tarafindan cikatilan şaka gibi bir talimatla hatay sinirinda jandarma tarafindan engelleniyor su anda. ümit özdag jandarma kontrol bölgesinden ayrilmayacagini, girmelerine izin verilene kadar bekleyeceklerini acikladi biraz önce. bu olay muz cumhuriyeti'nde bile olmayacak türden bir olay.

    (bkz: tek parti rejimi)

  • hayatımızın ortasına langırt diye oturan arama moturunu daha verimli kullanmamıza olanak sağlayan kılavuzdur.

    internet’te arama yaparken bazı noktalara dikkat etmeniz gerekmektedir.arama kelimelerinin sonunda ekler varsa bu ekler kaldırılmalıdır.örnek olarak; "protokoller" yerine "protokol"

    arama yaptığınızda arama sayfasında çok fazla sayıda site geliyorsa aramayı daraltabilirsiniz.
    örnek olarak; " güvenlik" yerine " ağ güvenliği"

    aradığınız kelimelerinin arasında sadece boşluk bırakılmalı ya
    da arama operatörlerinden ( + , " “, - ) biri kullanılmalıdır.

    aramanızda kullanacağınız terimleri doğru seçmeniz, ihtiyaç duyduğunuz bilgilere ulaşabilmeniz için önemlidir. harabeler hakkında genel bilgi arıyorsanız en genel ifadeyi kullanın –harabeler.

    ancak çoğu kez birden çok terimin kullanılması daha verimli sonuçlar verir. örneğin; iznik’te arkeolojik kazı yapmayı planlıyorsanız arkeolojiiznik kelimelerini birlikte girdiğinizde aldığınız sonuçlar, arkeoloji ve iznik kelimelerini tek tek girdiğinizde aldığınız sonuçlara göre daha iyi olacaktır ya da arkeoloji kazı iznik çok daha iyi sonuçlar karşınıza getirebilir.

    google, sadece tüm arama terimlerinizi içeren sayfaları sonuç olarak getirir. terimler arasına “ve” girmenize gerek yoktur. terimlerin yazılış sırasının arama sonuçlarını etkileyeceğine dikkat ediniz. aramanızı sınırlamak için daha fazla terim girebilirsiniz. örneğin antalya’da bir tatil planlamak için kısaca tatil antalya kemer yazabilirsiniz.

    sık kullanılan bir kelime istediğiniz sonucu almanızda önemliyse, kelimenin başına “+” koyarak aramaya
    dahil edebilirsiniz. (“+” işaretinden önce boşluk bıraktığınızdan emin olunuz.) (örneğin: star wars episode +ı)

    bazı durumlarda sadece belirli bir ifadeyi içeren sonuçlara ulaşmak isteyebilirsiniz. bu durumda arama
    terimlerinizin başına ve sonuna çift tırnak koyun. şarkı sözleri, isimler vb. (örneğin "star wars episode ı")

    aradığınız terimin birden fazla anlamı varsa (örneğin çay, hem sıcak bir içecek hem de bir tür akarsu
    anlamına gelir) istemediğiniz anlamı ifade eden kelimelerin önüne eksi (“-”) işareti koyarak arama işleminizi daha da özelleştirebilirsiniz. (çay -akarsu)

    görsel aramalar ile ilgili artık google çok akıllandı mesela elinizde bir görsel mevcut ve ne olduğunu bilmiyorsunuz,sorun değil..

    görseller kısmına gelip elinizdeki görsel'i buraya sürüklemeniz yeterli internet ortamında bulunan bütün bilgileri saniyeler içerisinde size aktaracaktır.

    bir web sitesinin google üzerinde index almış sayfa sayısını mı merak ediyorsunuz yapmanız gereken işlem gene çok basit.

    örnek arama;

    site:eksisozluk.com

    aramanızı bu şekilde gerçekleştirirseniz ekşi sözlük'ün google tarafından aldığı bütün indexleri ve sayfalarını görebilirsiniz.

  • #efsaneonbironbir adı altında @hepsiburada adlı şirketin tezgahına bakın. ilk resim 03.11.2022'de favorilere eklediğim fiyatı. görsel
    indirim adı altında insanları keriz yerine koydukları da ikinci resim.bugün güncellenen fiyatı. görsel
    indirim falan hikaye insanları dolandırıyorlar. iki üründe de satıcı farkı yok. satıcı hepsi burada.

    bu şikayete verdikleri yanıt da tam bir fiyasko. neymiş efendim fiyatlar ekonomik şartlara göre değişebilirmiş. kardeşim siz fiyatı ekonomik şarta göre değiştirmemişsiniz ki. ne hikmetse ürünün fiyatı tam da bugün zamlanmış. madem öyle niye çığırtkanlık yapıyorsunuz indirim indirim diye. bizlerde tüketici olarak hali ile indirim bekliyoruz. bu her sene yaygara kopardıkları 11.11 saçmalığı tamamen dolandırıcılık, kepazelik. reklam ve algı dışında bir şey değil. ana fiyatı arttırıp müşteriyi düdüklemenin peşindeler.

    (bkz: indirim beklerken bindirim gelmesi)

    edit güncel: şark kurnazı hepsi burada ürünün fiyatını tekrar aşağı çekmiş. peki fiyat dalgalanmasının sebebi ne?dünden bugüne ne değişti. dünü bırak 1 saat içinde nasıl bir ekonomik piyasa koşulu oluştu da fiyatı tekrar güncellediniz. bindirilmiş fiyatı ile alanlar keriz mi şimdi ? ben onların yerinde olsam aldıkları ürünü iade ederim. konuya destek verenler saolsunlar hepsi burada yöneticilerinin gözüne soktular durumu.

    edit1: biri bana 8 gün içinde arada oluşan fiyat farkının mantıklı bir açıklamasını yapsın. ne olmuş olabilir sekiz gün içinde. ülke mi battı, teknoloji mi çöktü? bu fiyat politikası nasıl böyle fütursuzca artıp azaltılabilir!

    edit2: ticaret bakanlığının, reklam ve haksız ticari uygulama hizmetine şikayet oluşturdum. ayrıca e-devlet üzerinden de haksız fiyat artışı şikayet bildiriminde bulundum. hiçbir şey elde edemeyeceğimi bildiğim halde dürtmek istiyorum.

    edit3: arkadaşlar, zaten denetim olmadığı için bu durumun böyle olduğunu biliyoruz. maalesef bunu her sene yaşamamız ama bu kadar alavere dalavere sonucunda hiçbir şey yapılmaması insanı delirtiyor.

    edit4: kitap, böcek, aşk kategorilerinde indirim olması normal. bir zahmet bir yerlere uğrasın bu dolandırıcılık. teknolojik ürünler için indirim yakalayabilen varsa helal olsun dileklerimi iletiyorum.