hesabın var mı? giriş yap

  • mükemmeliyetçi olmamak: hayatta hiçbir şey kusursuz olmadığı ve bazen aksi durumlar yaşanabildiği için mükemmeliyetçi kişiliğe sahip insanlar sıklıkla başarısızlıkla karşılaşıp yoğun stres altında yaşarlar. yaşantının geneli için daha rahat bir tavır sergilenmediği sürece stresten uzak durmak mümkün değildir.

    hayır diyebilmek: gerek iş hayatında gerek özel hayatta olsun, herkesi memnun etme ihtiyacı hissettiği ve bencil olarak algılanmaktan korktuğu için hayır diyemeyen insanlar kendi hayatlarının dengesini bozarak giderek daha güçsüz hissetmeye, kendine karşı daha büyük bir öfke içinde olmaya ve daha stresli bir hayata sahip olmaya başlar.

    hayatı daha sakin yaşamak: gün içerisinde sürekli koşuşturma içinde yaşamak yerine sadece üzerinde çalışılan şeye odaklanmak ve anın tadını çıkarmaya çalışmak oldukça önemli.

    tüketim çılgınlığına son vermek: evinizi dolduracak ıvır zıvırları almaktan vazgeçin, sadece size yetecek kadar yiyecek alın ve giysi ya da başka bir ürün alırken daha seçici olun. gerçekten kullanacak mıyım diye düşünün. gerçekten istiyor musunuz yoksa anlık mutluluk sağlayacağı için mi alıyorsunuz? inanın dengeli bir kredi kartı ve kendinizi kontrol edebilmenin verdiği özgüven daha iyi hissettirecek.

    gerçekçi hedefler belirlemek: normalde olduğundan daha azını veya daha fazlasını başarmış olmayacaksınız. fakat aklınızdaki ''daha fazla çaba göstermeliydim.'' düşüncesini ortadan kalkacak.

  • 80 yaşındaki sevin teyzenin bir gün barbaros bulvarında karşıdan karşıya geçmesi gerekir. sevin teyze, hem görmekte hem de yürümekte zorlanmaktadır. dolayısıyla karşıdan karşıya geçmek onun için çok zordur.

    kendisine yardım edecek birini arar gözleri. derken gözüne genç bir delikanlıyı kestirir. hemen yanına gider :

    sevin teyze : evladım seninle karşıya geçebilir miyim?
    delikanlı : peki teyze.

    beraber karşıya geçerler.

    sevin teyze : teşekkür ederim evladım.
    delikanlı : ne demek teyzeciğim. asıl ben size teşekkür ederim.
    sevin teyze : neden evladım?
    delikanlı : ben körüm.

  • şoka ve darbelere dayanıklı olması özelliği gerçekten abartılmış bir telefondur. en üst kattan atma, kamyon tarafından ezilme , futbol topu olarak kullanılma gibi durumlara rağmen hala bana mısın dememekte, taş gibi çalışmaktadır. belki de nokia'nın şu ana kadar yapılmış en dayanıklı modeli. mavi kapaklısını tek geçerim.

  • 2022 yılında "kameralar çalışmıyordu" diyen mekanın saklayacak bir yalanı vardır.

    mahkeme demek "nasılsa birkaç yıllık mevzu, unutulur gider" demektir.

    inandırıcı olmayan açıklama.

  • (bkz: bubi tuzagi)

    sozlukteki erkekleri fislemek icin ortaya atilmis zarf. basliga yazan tum nickleri ayiklayip geriye kalanlara kiz muamelesi yapacaklar. eski bir cevik kuvvet stratejisi.

  • "karadenizliyim" deyince akla temel geliyorken "kuzeyliyim" deyince akla jon snow geliyor. bu tür bir anıştırmadan ekmek yemek isteyen çakal karadenizlilerin yapacağı bir iştir.