hesabın var mı? giriş yap

  • eril ile dişili gözetmek yerine, kalifiyelik ve içi dolu metinler barındıran yazıları yazanları yazar olarak alma ve tutma yoluna gitmesi gerekenlerin boş işleri.

  • ekrem başkan, biliyoruz ki kindar değilsin, herkesi kucaklarsın başkan olunca...
    ama lütfen, bak lütfen diyorum, bunları kucaklama...

    bu kadar geniş olmak zorunda değiliz, bu kadar iyi olmak zorunda da değiliz, bunlar için gerekeni lütfen yap göreve gelince.

  • canlandırmayı izlerken heyecandan ölecektim neredeyse. bir an nefesim kesildi gibi oldu. kadın delirip çıldırdıgi an gözüm hep masadaki biradaydı. ben böyle oyunculuk görmedim. butun darbeleri birayı teğet geçti. hele o yastıkla vurma sahnesinde cenin pozisyonunda titredim hep. yastık denk gelecek bira düşecek diye aklım kaydı. yemin ederim ağlardım. bir bira 10 lira amk. o yüzden puanım 10 üzerinden 9. çok heyecanlıydı. bir puanı da çerezleri döktü diye kirdim yanlış anlaşılmasın.

  • ya bir ingiliz ya da fransiz sirketi tarafindan yuz yil oncesinin unlu orient express yolculari icin yaptirilan o zaman istanbulu nun en luks oteli. hatta isgal ordularinin subaylari devamli oraya takilirmis. ataturk te o zamanlar oraya gittigi icin isgal subaylarindan biri canakkale den unlu ataturk u tanimis. ve ona icecek bisey yollamis. ataturk ise bunu geri cevirmis ve kendi ona bisey yollayarak bizde misafir degil ev sahibi ismarlar gibi bisey demis. walla ata ile baya geyik hikayeler yaratiyorlar ama bu sanirim gercek.