hesabın var mı? giriş yap

  • bölüğe yeni biri gelmişti. psikopatım ayağına hiçbir yerde 3 aydan fazla kalamamış, gittiği her yerden gönderilmeye çalışılan bir tip. gele gele bizim bölüğe geldiydi. nöbetçi çavuş olduğum bir sabah, onun yattığı ranzaların olduğu yerden sesler geliyor. "ne oldu, ne bu şamata" derken bu yiğit çişi gelince koğuşun duvarına işemiş. wc'ye gitmesem de olur demiş. sidik var duvarda ve yerde. nöbetçi çavuş benim, demez mi iki gün sonra asker ağzımıza da s.çar bu diye. sordum neden böyle birşey yaptın, cevap vermiyor kafa önde. tüm o kafa önde sessizlik piçliğini de iyi bilirim ben.

    şimdi ben belgesel izleyen, o belgeselde bölgesini belli etmek için çişini yapan leopara, aslana, çakala vs saygı duyan, hümanist bir beyaz türk olarak bu ortadoğu faresini bir güzel dövdüm. yani dayağın sonu boktan yerlere çıktı, kafasını falan işediği duvara falan sürttüm, öyle güzel dövdüm. yiğidim karşılık vermek istedi bir an, hiyerarşiden de haberi yok, dayak faslını uzattım iki kişilik dövdüm. ben temizlerim dedi, madem temizleyeceksin niye işedin dedim bir daha dövdüm.

    askerlik son okul demişti komutanlar, buradan adam olmayıp giden sittin sene adam olamaz demişti. muhtemelen evinin içine işemiyorsun, dayağa yemesen de işemezdin ama senin adamlığında bir gr faydam varsa hakkımı helal etmiyorum. insan koğuşa işer mi amk? serengeti milli parkı mı lan burası, çişinle bize mesaj vermeye çalışıyorsun, yer miyiz biz psikopatım ayağını.

  • son 7 haftada ibb ile maçı da olmadığına göre artık rahatlıkla şampiyon diyebiliriz onlar için.

  • "erkekler gördüklerine, kadınlar duyduklarına aşık olur. bu yüzden erkekler yalan söyler, kadınlar da makyaj yapar" sözünün sahibi üstad, şair ve gönül adamıdır. ne de doğru söylemiş be..

  • -akşam beraber yemek yiyelim mi ordan da bir mekana geçer birşeyler içeriz..
    - ne gerek var o kadar masrafa direk sana geleyim..
    -canım benim..

  • ahahha milletçe ruhumuz fakir lan. adam şehirlerarası otobüsle gidiyor zengin de olsa. bir yerine iki bilet alıyor sadece, zarar gelmez bu insanlardan.

    zengin olmaya programlanmadığımız için error verdiğimiz konu başlığı.

  • hesaplayan adamlar az geldi bana, katkida bulunayim.

    bu arkadasin 6000 partnerinin hepsinin avrupa'da oldugunu var sayarsak;

    avrupa'da her 100,000 kadindan 2.6'u hiv tasiyicisi.

    yani 6000 kadinda hiv tasiyicisi bir kadinla birlikte olmus olma sansi yuzde 15.6

    https://ecdc.europa.eu/…lance-europe-2017-2016-data

    avrupa'da yaklasik 10 milyon hepatit b ve c tasiyicisi varmis. avrupa'nin nufusu su an 741 milyon. yani her 74 kisiden biri hepatit b ve c tasiyicisi.

    bu da bi yaklasik 81 tane hepatit b ve c tasiyicisi ile birlikte olmus olabilir.

    https://ecdc.europa.eu/…revalence-eueea-ecdc-review

    kalan std'leri saymiyorum bile, bu abinin beli sibirya tundrasindan bile soguktur. contasi bozulmus musluk gibi akiyordur bu abi, o kadar diyeyim size.