hesabın var mı? giriş yap

  • - şikayetiniz nedir?
    - ishalim doktor bey.
    - bırakın teşhisi ben yapayım lütfen, siz şikayetinizi söyleyin sadece.
    - günde 10 kere cayır cayır sıçıyorum.
    - ishal olmuşsunuz.

  • tupperware denen plastik batağına saplanmış kadınlardır. bakıyorum çevreme her gün daha da artıyor böyleleri. küçücük şişeler, kaseler, bardaklar onlarca liradan satılıyor. işin ilginç yanı bir sürü de alıcı buluyor.
    hadi desem ki insanlarda para çok, harcayacak yer yok, aklıma annem geliyor. öğretmen kendisi, zengin değiliz yani. geçen gün küçücük bi kaseye 95 lira vermiş. dedim ki anne bu ne böyle yastık altında tupper mı biriktireceksin. neymiş yiyecekler bozulmuyormuş günlerce tazecik kalıyormuş bıdıbıdı. ya sanki göçebe hayat mı yaşıyoruz anne, yörük müyüz anne. her gün evdeyiz yer bitiririz allahım ya.

  • okul yıllarının vazgeçilmez tadıdır. sevmeyenini görmedim. o nasıl bir tatsa artık.
    konya'da cips diyorlardı buna. kokusu ve tadı zihnimde canlandı yeminlen.

    debe notu: ekmek arası patates kızartması bir fakirlik belirtisi değil, öğrencilik belirtisidir. tatlı anıların kahramanıdır.

  • hayatında yurt dışı görmemiş, denize girmemiş, kocası tarafından tecavüze uğramış her gün fiziksel ve psikolojik şiddet görmüş kadından anne oluyor ise...sosyalleşip içinden geleni yaparak mutlu olan ve mutluluğu ileride çocuğuna aktaracak kızdan da tabiki de anne olur

  • kapalı kutu yani sıfır ve faturalı verdiğim bir ilan için belirlediğim fiyat 1100 tl iken ;

    - 450 tl veriyim ,çocuk sevinsin

    diye mesaj atan ölücülerdir.

  • tweet altına yazanların hepsi blog, instagram sayfası site sahibi. hepsinin sitesinde adsense tanımlı hala yalan söylüyorlar diyorsunuz pes.

    adam yazmış oraya bloguma koydum yıllık bana getirisi 4.000 sadece diye hala ticaret yok diyorsunuz. sitede adsense olup olmadığını öğrenmek 5 dakika. gönderin bende adsense yok bana da dava açtı diyen bir site evet lan adamlar yalan söylüyor diyelim. 4 bin ya da 50.000 farketmez ticari gelir sağlanmış mı sağlanmış. 4 değil 50 bin kazanılsaydı telif göndereni haklı mı sayacaktınız? sırf instagramda başkalarının karikatürlerini ekleyip milyon aboneye çıkıp reklamlardan binlerce kazanan sayfalar var.

    telif hakkı yasal bir haktır ticari bir harekette kullanıyorsanız bedelini öderseniz. yıllık 500 lira vergi kaçıranda vergi kaçakçısıdır 500.000 kaçıran adamda. telif hakkıda aynı böyledir 4.000 de kazansan hiç de kazanmasan telif teliftir.