hesabın var mı? giriş yap

  • türkiye'nin bu seçimlerdeki en büyük kazancıdır.

    siyasetimiz, hiçbir makamı bir insanın burnunun kanamasına değişmem diyebilecek tertemiz bir karakter kazanmıştır. kendisine siyasi kariyerinde başarılar diliyorum.

    ethem'in vurulduğu yere katili öven ve cesaretlendiren melih gökçek bir tarafta, bu adam bir tarafta.

    kimse melih gökçek için milli iradenin seçimi falan demesin. bu tedhişle sindirilip efsunlanan ve iradesine milli denilen kitlenin seçimidir.

  • nazgûl = ringwraith

    tolkien bu kelimeyi orc dilinden aynen cevirm$ştir. "nazg", "yuzuk", sonuna gelen "ûl" eki ise, "hizmetkar" ve "ruh/hayalet" anlamini ta$ir.
    cümlede kullanili$i a$agidaki gibi olabilir:

    one ring to rule them all, one ring to find them = ash nazg durkatuluk, ash nazg gimpatul

  • dün akşam yaşadığım bir olayı anlatayım. yer rize, alıcı her halinden malum partiye oy verdiği belli olan bir anne ve 20'li yaşlarındaki oğlu. tam köylü kurnazı tipler. ürünün ne olduğunu geçiyorum.150 tl'ye ve çok uygun bir fiyata sattığım bir şey idi ve bunun için bile indirim istedi , 140 yaptım. geldi. beğendi. alırken 130 uzattı ve " kusura bakma bu kadar param var " dedi. belki başkası olsa "tamam canın sağolsun" diyip kabul ederdim ama yaptığı çakallık beni çıldırttı o an ve "hayır olmaz" dedim. ben kabul etmeyince de baktılar ki oynadıkları kumar işlemedi, oğlu çıkardı cebinden eksik parayı uzattı. bu sefer iyice çıldırdım ve " artık ürünün fiyatı 200 tl oldu kusura bakmayın daha aşağı fiyata satmıyorum" dedim. kadının gözler fal taşı gibi açıldı ve arabayla uzun bir mesafeden geldikleri için de almadan gitmek istemediler. zırlaya zırlaya 200 tl'yi verdiler gittiler. çakallıksa çakallık hodri meydan.

  • gerçekten çok duygulandım. canım benim, kim derdi ki o ortada oturan sarı, tatlımı tatlı çocuk bir ulusun geleceğini kurtarıp, bir ülke, bir cumhuriyet ve bir sürü sayılamayacak şey bırakacak. gerçi o yaşında bile lider lider oturuyor yakışıklım. nurlar içinde uyu ata' m. bu millet seni sevmekten hiç vazgeçmeyecek.
    tanım: görebileceğimiz en güzel fotoğraftır.

  • sadece insanlarda görülmüş bir hastalıktır. hemen her hayvanda yapılan incelemelerde, iltihaba rastlanmamıştır. hatta bunu insanın doğaya aykırı olarak iki ayak üzerine kalkmasına da bağlayanlar yok değil.

    edit: 7 yıl önce iltihap yazmasını bilmiyormuşum meğer...

    edit2: 2004 ten 2008 çıkınca 7 kalmadığını da yeni öğrendim.

    edit3 : 2004 ten 2008 çıkmaz.

  • atatürk döneminde kurulmuş tüm cumhuriyet şirketlerini "devlet şirket sahibi olmaz" argümanı ile satıp bitiren siyasal islamcılar ın domates, biber, ucuza peynir, soğan, patates satma girişimlerine bir örnektir.