hesabın var mı? giriş yap

  • bir önceki aşaması: yanlış kişiyle evlenileceğinin anlaşıldığı an.

    kim anlatmıştı hatırlayamadım. gerçek bir olay. nikah salonunda merdivenleri inerken kadın kravatını düzeltiyor adamın. hani, sanki beğenmiyormuş gibi. adam bi duruyor şöyle, suratına bakıyor kadının. artık n'oluyosa o anda, dönüyor sırtını, çıkıp gidiyor. sonra ikisi de başkalarıyla çok mutlu evlilikler yapıyor.

    haaaaa şimdi hatırladım; eski kaynanamdı anlatan.

    ulan acayip gülme geldi.

  • ismini; 20. yüzyıl başlarında abd'nin michigan eyaletinden çıkardığı demirle büyük servet kazanmış john munro longyear isimli zattan alan kent. longyear; norveç'in kuzeyinde demir madeni amacıyla kazılar yürütürken demiri eritmek amacıyla kömüre
    ihtiyaç duydu. en yakın kömür yatakları svalbard'da olduğundan bu adalar üzerinde longyearbyen kasabasını kurdu. sonrasında norveç kuzeyindeki demir madenini işlemeye değer bulmayınca da kasaba kurulduğuyla kaldı. an itibariyle kuzey yarı kürede longyearbyen'den daha kuzeyde bir idari merkez yok.

    soğukluğu öne çıkarılıyor ama kış aylarında buradan daha soğuk olan yerler var. mesela moğolistan başkenti ulan bator. ocak ayının bugününde hava durumuna baktığımda birisi -1 civarı görünürken diğeri -20'lerde. gözünü sevdiğimin gulf stream sıcak su akıntısı; iskandinavya'yı en kuzeyine dek yaşanılır kılıyor.

  • evet diyenlere muavinlerin uygun muammeleyi yapacaklarına dair bir his sahibi olmama neden olan açıklamadır.

  • "beyza'yı 5 kere kaçırdı. annesi babası 35 kez şikayetçi oldu. 13 yaşında 16 yaşına kadar bunları yaşadı. bu adam niye tutuklanmadı?"

    meselenin ozeti bu sorudur. (bkz: ceza infaz kanunu) (bkz: turk ceza kanunu) 20 senedir iktidarda olan parti anayasa'yi defalarca degisitirmek ve laiklik ilkesi ile ugrasmak yerine ceza kanunlarini kamu yararina duzenleseydi bu manzaralar yasanmazdi.

    ama tabii kamu yarari amac olmayinca tam tersi istikamette duzenlemeler oldu,(bkz: erdoğan affı) bir bakmissin azili suclular sokaklarda fink atiyor.

    kucuk kizimiza acil sifa, ailesine sabirlar diliyorum.

    zorunlu edit: haberin yayininda kucuk kizimizin yogun bakimda oldugu bilgisi vardi, maalesef vefat etmis. ailesine sabirlar dilerim.

  • tam türk-islam sentezi ile harman olmuş mhp'li aile tablosu.

    kolunda arapça dövme ile babasını yanına alarak yaptığı videoya "selamın aleyküm" diye başlayıp pavyon puanlıyor.

    şimdi bu ikisine sorsan lgbt, netflix falan türk aile yapısını bozuyordur.

    ama am üstünde fındık kıran babanın oğlu ile inandığı allah'ın adını anarak pavyon turu atmasında sorun yok. ccc reyiz.