hesabın var mı? giriş yap

  • bilgisizliği sonu olmuştur.
    halbuki türkiye'yi azıcık araştırsa, halatın kopmasına sebep olması nedeniyle bir şekilde ödüllendirileceğini bilirdi. hayır hiç olmadı, köprü yapımını engellemeye çalışan paralelciler hesaplarımla oynamış da mı diyemedin be güzel insan...

  • ilk seçimde vız gelir tırıs gidersin bu kafayla sayın imamoğlu. seçmenini halen 50 60 70 80 yaşındaki geçmişini yapılanı hemen unutan seçmenlerden oluştuğunu düşünüyorsun ya çok yanılıyorsun. 40 yaşına kadar olan herkesin gençliğini hayallerini çaldılar. biz bize yapılanı asla unutmayacağız. unutanları da unutmayacağız. oy koltuk sevdası için fırıldak olanları da unutmayacağız..

  • 2020 verilerine göre en çok bitcoine sahip top 5 kişi/kurum aşağıdaki şekilde:

    1- satoshi nakamoto: sürpriz olmayan bir şekilde btc'nin yaratıcısı satoshi, 2009'dan beri yaptığı aktif mining ile açık ara önde. kendisinin toplam btc sayısı, ikincinin dört katından daha fazla.

    2- bulgaristan devleti: devletler arasında en çok btc toplayan ilginç bir şekilde bulgaristan oldu. bunun sebebi de anlatılana göre bulgar polisi 2017 yılında ülkedeki bir suç örgütüne baskın yapıyor ve çok sayıda btc ele geçiriliyor. eğer bulgarların gizli bir ajandası yoksa anlatılan hikaye bu. devlet ise bu konuda bir daha açıklama yapmadı.

    3- winklevoss ikizleri: ilk bitcoin milyarderleri olan winklevoss kardeşler ilk bakışta pek tanıdık gelmese de kendileri, fikirlerini çaldığı için mark zuckerberg'i dava eden kişiler. piyasadaki toplam btc'in %1'ine sahip oldukları söyleniyor.

    4- bitfinex: bir kriptopara borsası olan bitfinex de listede dördüncü sırada yer alıyor. müşterilerinin varlıklarını güvenli bir şekilde soğuk cüzdanlarda taşıması genel tercih sebebi.

    5- fbi: amerikan federal polisi fbi da listenin beşinci sırasında. ancak bulgaristan gibi fbi'ın da sahip olduğu btc'lerin çoğunluğu 2013 yılında yasadışı bir websitesine yapılan operasyon sonucu ele geçirilen btc'lerden oluşuyor. fbi bu btc'lerin bir kısmını satsa da, büyük bir bölümünü hala portföyünde tutmaya devam ediyor.

    bunun yanı sıra elon musk, kanye west ve mike tyson gibi ünlü isimlerin de yüksek miktarda bitcoin yatırımlarının olduğu biliniyor. özellikle musk'ın ceo'su olduğu tesla son dönemde btc yatırımlarının hacmini büyük oranda arttırdığını açıklamıştı.

    edit: kaynak azcoin news

  • "tanrı adına işlenen cinayetlerin sayısı, şeytan adına işlenenlerden çok daha fazladır"

    erica jong

  • erkeğin dış görünüşe önem veren yüzeysel bir yaratık olmasındandır. kız ne kadar çirkin olursa olsun erkek bunu yaparak kızın gururunu kırarsa öküzdür, ayıdır, ataerkil düzenin tuğlasıdır. halbuki kızlar tamamen iç güzelliğe bakıp reddeder. erkek kesin bir hata yapmıştır ondan yani.

    bu feminizm iyiymiş lan kafası şimdi geldi bak.

  • henüz 16 yaşındayken tiyatro devi cüneyt gökçer tarafından küheylan oyununda başrol verildi kendisine. devlet tiyatrosunda konuk oyuncu olarak başrolde en iyi tiyatrocu ödülünü kazandığında 17 yaşındaydı. ankara devlet tiyatrosunun dahi öğrencisi idi. ama yok, ekşisözlük'ün her b.ku bilen kalemlerine göre meydanı boş bulmuşmuş, her şeyi babasına borçluymuş; sanatçı değilmiş; hadi lan.. tiyatro yerine şov dünyasını, sahneyi ve parayı seçmiştir. türkiye rengidir. ömrü uzun olsundur.

  • expert: uzman

    performance: performans

    disease: hastalık

    cancer: kanser

    kezbanietzsche: fatal error

    edit: yukarıdakilerden bağımsız olarak konuşacak olursam wi-fi açık yatanın çocuğu doğu perinçek gibi olabilir diyebilirim. gece yarısı "sen wi-fi açık uyudun!" diye gelip uykunuzu haram edebilir.

  • şüphesiz iman dolu gözlerin göreceği ibret verici satırlardan oluşur. bu türküyü 2000li yıllara kadar oynaya hoplaya söyleyenler için sonuç acı verici olmuştur. bakınız para bakınız gemi hem de recep var, karakol var.işte tüyleri diken diken eden o satırlar:

    gemilerde talim var
    bahriyeli yarim var
    o da gitti sefere
    ne talihsiz başım var
    hani benim recebim
    sarı lira vereceğim almazsan karakola gideceğim.

  • o manken arkadaşların gerçek hayatta başörtüsü taktığı yanılgısına düşen kişi beyanı