hesabın var mı? giriş yap

  • hayrani oldugu loch ness monster'in yani sira ufolar, vampirler ve hayaletler gibi bilumum paranormal olaylara inanan saftorik ve bir o kadar da sempatik eleman. 2 metreye yakin boyu olmasina ragmen bacagi boyundaki lilly'nin kendisini cekip cevirmesinden zevk almaktadir. zaman zaman barney'in ucuk esprilerine grubun haberi olmadan gulebilmektedir. bagli oldugu degerlere olan hassasiyetini ise pontiac fiero'su ile vedalasirken acik secik bir sekilde gosterebilmistir.

  • dil ve alfabe arasındaki farkı bilmeyen, hadi onu geçtim harf devrimindeki geçiş döneminde gazetelerin hem arap alfabesiyle hem latin alfabesiyle çıktığını bilmeyen, insanların eğitilmesi için seferberlik ilan edildiğini bilmeyen...

    kısacası hiçbir şeyi bilmeyen cahil bir adamın lafı.

  • kadınlar ben bununla gelecek kuramam eninde sonunda ayrılırız diye düşündükleri kişileri er ya da geç terkederler sevgili sözlük kişileri. çoğunlukla temelde buna dayanır.

  • valla ben çok koyu galatasaraylıyım ve çok net trabzonun puanı falan silinmeli, 5 yıl falan fenerbahçe maçlarında seyirci olmamalı. bu nasıl bir kin ve nefrettir. bu sadece bir oyun soğutmayın bizi.