hesabın var mı? giriş yap

  • robert romano (er). pisi pisine de değil, karakterle dalga geçer gibi.

    önce bir bölümde helikopterin kuyruk rotoruna kaptırdığı kolunu kaybeder.
    https://www.youtube.com/watch?v=vh-kw3doigk

    ardından doktorumuzda bu olay yüzünden helikopter fobisi gelişir. korkudan, hasta getiren ambulans helikopterle ilgilenemeyecek kadar kilitlenir. kendine gelmek için dışarı çıkar ama o helikopterin üzerine çakılması sonucunda ölür.
    https://www.youtube.com/watch?v=vfcbvawyxes

    final destination serisi yokken bu vardı işte.

    edit: başlığın kendisi spoiler uyarısı zaten.

  • islam'da domuzun değil, domuz etinin yenmesinin haram olduğunu bilmeyen cahillerin tepki gösterdiği şey. açıp kitabı okumamışsın ama utanmadan ekşi sözlük'te başlık açıyorsun, allah'ın sığırı.

    ulan gerizekalı, inen ilk ayette bile "oku" derken sen okumadan, anlamadan yorum yapma yetkisini kendinde nasıl görüyorsun? öyle bilmediğin dildeki şarkıya eşlik eder gibi dua okumakla müslüman olunmuyor, açacaksın bildiğin dilde okuyacaksın, anlayacaksın, öyle konuşacaksın. sonra saçma sapan laflar edip böyle rezil olursun.

  • ortalık karışacakmış... melih gokçek'in laflarına hala prim veren var mı? allah bir dediğinde sorgulanması gereken adamların laflarını taşımayın şuraya allah aşkına ya...

  • vardır böyle bir hadise. eğer deftere yeni yeni yazılmaya başlanmışsa sağ taraf diye bahsettiğimiz yer daha çok sayfaya sahip olduğundan daha rahat yazı yazma imkanı verir. her ne kadar öksüz kalan sol tarafı defteri kıvırarak daha yazılabilir bir hale getirmek mümkün olsa da kişi rahat edemez, bir an önce bitsin de diğer tarafa geçeyim diye düşünür. hatta bir çok öğrencinin defterine baktığımızda sağ taraftaki yazıların daha özenli ve daha güzel yazılmış olduğu hemen farkedilebilir.