hesabın var mı? giriş yap

  • sosyal medya sağolsun, baya nazi bakışı hakim oldu artık insanlığa. 40 yaşını geçtin mi, öl; çirkin misin, öl; yeterince havalı değil misin, öl. ortalıklarda dolanıp göz zevkimizi bozma. yaş almak suç gibi görülür oldu, baya mobbinge uğruyor yaş alanlar. iş ortamlarında bile. tüm dünyada böyle de, bizde bi tık daha fazla sanki. herşeyi görsellikten ibaret sanan sığ ortadoğululuktan sanırım.

  • tır durdu ya la... tır durdu... uzun araç durdu.
    durabiliyorlar demek ki. türkiye'de göremiyoruz ama duruyor demek ki.

  • iyi partiye üye bir arkadaşımdan gelen parti içi bilgilendirme mesajı şöyle;

    --- spoiler ---

    değerli yol arkadaşlarımız, siyasi partiler kanununun 36. maddesine göre bir partinin seçimlere katılabilmesi için illerin en az yarısında oy verme gününden en az 6 ay evvel teşkilat kurmuş ve kurultayını yapmış olması şarttır.
    bir ilde teşkilatlanma için merkez ilçe dahil o ilin en az üçte ilçesinde teşkilat kurulmuş olması şartı vardır.
    normal şartlarda bir parti teşkilatının il veya ilçesinin kurulmuş sayılabilmesi için kuruluş dilekçesinin o il veya ilçenin dernekler masasına verilmiş olması yeterlidir.
    uygulama bu güne kadar tüm partilere bu şekilde uygulanmıştır
    ancak ysk bizim seçim kütükleri için vermiş olduğumuz dilekçeye, kongre yaplması şartıyla dilekçenin dernekler masasına verildiği tarihi teşkilatlanma tarihi olarak kabul edeceğine karar vermiştir.
    iyi parti 1. olağan kurultayını 10 aralık 2017 tarihinde yapmıştır ve bu kurultay itiraz edilmediği için 12.12.2017 tarihi itibariyle kesinleşmiş hem ysk hem de yargıtay başsavcılığı tarafından tescil edilmiştir ve geçerlidir
    41 il ve 1/3 ilçede teşkilatlanma dilekçelerini ise bulunulan dernekler masasına 22 aralık 2017 tarihinde vererek tamamlamıştır. bu arada 41 il değil 70 ten fazla ilde il ve ilçe kongrelerini de tamamlamıştır.
    yargıtay cumhuriyet başsavcılığı kayıtlarına göre 6 aylık süre 22 haziran 2018 tarihinde dolmaktadır.
    yasal olarak partimiz 23.06.2018 tarihi dahil sonraki herhangi bir tarihte yapılacak olan gerek yerel gerek genel gerekse cumhurbaşkanlığı seçimlerine katılabilme yeterliliğine sahiptir.
    bunun dışında söylenenler lafı güzaftır.
    veya ysk tarafından bunun dışında bir engel çıkarılırsa yapılacak işlem tamamen hukuksuz olacaktır ve kanuna aykırıdır.
    bilgilerinize arz olunur.

    --- spoiler ---

    yani biz bu seçime giriyoruz sıkıntı yok demişler.

    edit: istek üzerine mesaj sonu isim çıkartılmıştır.

  • içine keklik eti mi karışmış nerden bilecen? dedi ya.. işte ben o an, hayatı sorguladım. ben olsam köpek eti mi, kedi eti mi nerden bilecem diye düşünürdüm. ama bak amcaya ne kadar iyimser, milletin arayıp bulamadığı keklik etini ne idüğü belirsiz sucuğun içinde bile düşündü. bundan kelli, daha iyimser bakacağım hayata. teşekkürler amca, teşekkürler sucuklar!!

    edit:anlatım bozukluğu

  • 300.000 tanesi kız olsa, 150.000 tanesi güzel olsa, 75.000 tanesi benim yaş aralığıma hitap etse, 37.500 tanesi bana yüz verse, 18.750 tanesini ben beğensem..

    süper haber!

  • tüh ya ben bunu geç gördüm :d keşke yapsalarmış adamın dediğini :d

    başlık: real madridi eleme taktiği

    entry: 1. galatasaray deplasmandaki maça yedeklerle çıkacak. maç başlar başlamaz kaleci eray ronaldoyu sakatlayacak, aydın mesut özili, engin xabi alonsoyu, sabri ramos u, umut da rakip kaleciyi sakatlayacak. 5 kırmızı karttan maç bitecek ve hükmen 3 0 kaybedecez.
    rövanş maçında tam kadro olacaz, real madrid ise sakatlarından yoksun ve 3. kaleci ile gelecek. allah ne verdiyse saldırıp 4 farklı kazanmaya çalışacaz.

    edit: lan keşke dediğimi uygulasalardı ilk maç skor aynı nasıl olsa.

  • kraldır kral.

    (bkz: 22 eylül 2013 beşiktaş galatasaray maçı)

    son dakikalarda melo'yu kavgadan çıkaran da o.

    paşa paşa gollerini atıp galibiyeti getiren de o.

    dürüst oynayan, pislik yapmayan da o.

    galatasaray taraftarının kalbinde yaptığı hareketlerle de yer edinen o.

    harbiden parti kur oy verelim reis.

    not: beşiktaşlıyım

  • -napiyosun ask?
    -seni dusunuyorum.
    -gunun nasil gecti?
    -seni dusunerek
    -annen napiyo?
    -ailecek seni dusunuyoruz.