hesabın var mı? giriş yap

  • lisede 3 sene boyunca lakabı öküz olan arkadaşa, 4. senenin başında okula tayinle gelen hocanın, daha ilk derste "sen niye gülüyorsun, öküz müsün sen" diye bağırmasıdır.

  • takımının oynadığı stadını 50 metre ötesi patladı, 40 kişi öldü. oynadığı maçtan sonra gece dışarı çıkıp eğlendiği yeri taradılar 50 kişi öldü. haftalarca, insanlar haftasonları dışarı bile çıkmadı. taksim'in, ortaköy'ün bomboş olduğu bir sürü cumartesi gördü bu gözler. her iki haftada bir ortalık patladı, son bir bucuk yılda 423 insan hayatını kaybetti.

    bir tanesi gelmiş, almanya'da doğru dürüst gerçekleşememiş saldırıyla, bizim başımıza gelen faciaları aynı kefeye koymuş, yaa mario diye girmiş lafa. diğeri de kariyerden dem vuruyor. almanya milli takımıyla dünya kupası, bayern münich ile kazanmadığı kupa kalmayan adama. tabi amk, üstüstü toto loto liginde kazanacağı 2. şampiyonluğu bıraktı ya, her gece gözüne uyku girmiyordur eminim. şakasınız lan yemin ediyorum.

  • - şimdiye kadar kaç adet beylik fethettiniz devletlum?
    - tahmini ve takribi olarak 32,7 adettir, 32,5 olmasu da ihtimaller dahilindedür.
    - ondalıksız rakkam veremez misünüz haşmetlüm?
    - küsuratlı rakkam tedarik eyleyeyim de işkembe-i kübradan salladığım malum olmasın zevata.

  • açılın tamda bu maliyetin içinde olan birisi olarak ;

    nişan evde halledildi para harcamadık maksimum 10 bine çözüldü.

    beyaz eşya: 55 inç tv , buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi 100bin.

    salon , çekim albüm , organizasyon , kuaför 50bin.

    oturma gurubu, yatak odası, halı, perde, masa daha almadık ancak ön görüm 150bin.

    yemek 200 kişilik 60 bin.

    balayı ayırdığımız bütçe yurt dışı 100bin.

    takılan altın bizde kalacak masraf saymıyoruz.

    şimdilik bu tempoda öngörüm 650-750 bin gidecek gibi , tabi bunu hatunla ortak yapıyoruz , en önemlisi de beraber hallettiğimiz için iki tarafta en az şekilde yıpranıyor.

    zaten enflasyon hat safhada olduğu için ne varsa karttan geçiyorum, bir gün sonra bile fiyatlar farklılık gösteriyor.

    ben küçük bir ilçede yapıyorum , ondan dolayı salon masrafları değişiklik gösterebilir.

  • nasıl olsun ki? iş arayan bulamıyor. mevcut işine devam eden ya mobbing yüzünden mutsuz, ya da kazandığı paradan memnun değil. dolar ve euro olmuş neredeyse 10 lira, herhangi bir hobiye özenmeye kalkmadan vazgeçiyorsun, gitarmış, boyaymış tehhh. aylardır evden çıkmayan var, evden çıkan da virüs korkusundan bir an önce eve varmak istiyor. yaz ne ara geçti anlayamadık, tatil bile yapamadan kış geliyor. gerçekten bu saatten sonra yaşama hevesimizin kalması mucize.

  • "hazir oradayken bana da bir bot ve kazak alsaydi keske." dedigim alisveris. harcadigi parada benim de hakkim var sonucta.

  • nice cüneyt arkın, emel sayın, kadir inanır, tarık akan ve gülşen bubikoğlu filmlerinde farkında olmadan işlenmiş olan sendrom.