hesabın var mı? giriş yap

  • sigarasını her seferinde avcunun içine basarak söndüren ve eli yara içinde olmasına rağmen bunun son derece zararsız olduğunu savunan ortaokul arkadaşım fatih, mal.

  • bende aşırı sinir şeklinde vuku bulan fobi. resmen sinirden ölüyorum delikli bir şey görünce. parçalamak istiyorum o şeyi. mideme vuruyor sonra da bu sinir. sadece delikli şeyler de değil. mesela çocukken ufak bir göletin içinde birikmiş kurbağa yumurtalarına rastlamıştım ve o zaman da aynı şeyi hissetmiştim. aynı şekilde havyar görmeye de dayanamıyorum. illet bir fobik durum. ve ilk kez bu kadar zorlandım bir entry girerken.

  • 5 m2 odada 3 yıl açlıkla mücadele etmiş peygamberin ümmeti bu olmamalı.

    islam dini mütevazılikten gösteriş dinine devrildi.

    berra'nın mevlidi

    edit: imla ve link eklendi.

    mesajlara cevap: arkadaşlar fikriniz varsa bunu entry olarak girin herkes okusun beni de bu şekilde rahatsız etmemiş olursunuz. adam dinle ilgili düşüncesini bana mesaj atıyor alt tarafa yazabilirsin. hayır amacım kimseyi kırmak ya da üzmek değil ama illa kalp mi kıralım?

    ister inan, ister inanma o senin sorunun.

  • --- spoiler ---

    amk sansa'sının jon'a benim soyadım stark diye şekil yaptığı dizi. ulan senin soyadın olmayan şey mi var. dizinin yarısıyla evlenmedin mi? senin asıl soyadın sansa stark baratheon lannister bolton değil mi amk.

    --- spoiler ---