hesabın var mı? giriş yap

  • merhaba. ben kendi halinde yaşayan bir vatandaşım. sizinle küçük bir konu hakkında konuşmak istiyorum. bu senenin başından beri, benim için her zaman büyük bir hayal olmuş olan gla180 hayalleriyle yanıp tutuşuyorum. arkadaşlarım, dostlarım, sevgili kardeşlerim ben bu arabaya sahip olmak çok istiyorum ama benim o kadar param yok. sabahları iki poğaça bir meyvesuyu üstüne de iki dal sigaradan sonra metrobüsle işe giden gariban bir insanım.

    iki haftadır sahibinden'de gla180 ilanlarına bakıyorum. üç dört tane aracı görmeye gittim ve görüşmeler çok iyi geçti. ama işte bilmedikleri şey, benim o kadar param yoktu ki. 4 sene önce kardeşimin düğününde giydiğim takım elbisemi giyip gittim araçları görmeye. bana karşı ılımlı bir tavırdaydılar. notere gittik hatta bir araç için. kimliğim evde kalmış diyerek usulca farkettirmeden çıktım noterden ve hüngür hüngür ağlamaya başladım kapıda. çok gücüme gitti dostlarım.

    bakın dostlarım ben sıfır bile bakmıyorum. 2016 model falan bakıyorum. ailemle bu arabanın fiyatı olan 178.000 tl'nin 3'te 1'ini bile karşılayamıyoruz. :( o yüzden sizden tek isteğim gönlünüzden herhangi bir şey kopuyorsa o bile yeterli benim için ama herhangi bir destek herhangi küçük bir düşünce bile benim için yeterli.

    sizleri seviyorum dostlarım. gla180 almama yardımcı olun, dm yoluyla ulaşanlara ibanımı vereceğim. size söz arabayla her hafta foto falan atarım instagrama. isimlerinizi falan yazdırırım üstüne, lan yeter ki gla'm olsun be. :(

    edit: 50’den fazla mesaj geldi iban isteyen. burada bir aileyiz dostlarım, şimdiden 60.000 tl’yi topladık, bu paraylacksndksjxjsjs oğlum ironi lan ironi. kimsenin emeğini dilenmeyiz biz, ciddiye alıp yazanlardan allah razı olsun, umarım kalbinizin ekmeğini yersiniz :) allah herkesin gönlüne göre versin, hepiniz sağolun varolun dostlarım :)

    edit2: ironi’den anlamayip dilenci diye çıldıranlar da sakin olsun. kimseden para toplamadık oğlum, kacirdiginiz bir sey yok :)) sizi asude defne özkan başlığına alalım, ibani da acik, topladigi para da :)

  • dun yapilan butun negatif yorumlari youtube’tan silmisler. eger youtube yorumlari sizi rahatsiz ediyorsa gidin atv’de reklam verin. bu kadar ozgurluk anlasilan size fazla gelmis.

  • nba.com'dan rakamlarla kobe'nin performansi :

    1 best scoring performance in lakers' history (1: lakers tarihinde bir macta en cok sayi atma performansi)

    1.1 bryant's scoring average jumped 1.1 points from 34.8 to 35.9. (1.1: bryant'in mac basina sayi ortalamasi 34.8'den 35.9'a cikarak 1.1 sayi artti)

    2 where bryant's performance ranks all-time, 19 points behind wilt's historic 100 (2: nba tarihinin en iyi 2. performansi, 100 sayi atan wilt chamberlain'in 19 sayi gerisinde)

    5 times the lakers have scored 81 points or fewer this season (5: lakers bu sezon 5 kez 81 sayi ve altinda sayi atti)

    7 where kobe's 35.9 average would rank on the all-time single-season average list (7: 35.9'luk sayi ortalamasi tum zamanlarda 7.sirada olacakti)

    10 differential between wilt's field goals and free throws made in his 100-point game vs. bryant's 81-point game (36 fgs vs. 26 and 28 fts vs. 18) (10: wilt'in 100 sayilik oyunundaki ile karsilastirildiginda basarili oldugu sut (36'ya karsilik 26) ve serbest atis (28'e karsilik 18) adedi farki )

    11 kobe's point total against the raptors on dec. 7, 2005 (11: kobe'nin 7 aralik 2005'te toronto raptors'a karsi attigi sayi)

    12 points kobe scored in the second quarter (12: kobe'nin 2.ceyrekte attigi sayi)

    14 differential between kobe's second half output (55) and toronto's (41) (14: kobe'nin ikinci yarida attigi sayinin (55) toronto'nunkinden (41) farki)

    14 points kobe scored in the first quarter (14: kobe'nin 1.ceyrekte attigi sayi)

    18 the lakers' largest deficit against the raptors (18: lakers'in toronto karsisinda geride kaldigi en cok sayi)

    18 free throws kobe made (18: kobe'nin attigi serbest atis adedi)

    27 points kobe scored in the third quarter (27: kobe'nin 3.ceyrekte attigi sayi)

    28 free throws wilt made when scoring 100, an nba-record (28: wilt'in 100 sayi attiginda attigi serbest atis adedi - nba rekoru)

    28 points kobe scored in the fourth quarter (28: kobe'nin 4.ceyrekte attigi sayi)

    41 points the raptors had in the second half (41: toronto'nun ikinci yarida attigi sayi)

    45.5 bryant's scoring average over the last 10 games (45.5: kobe'nin son 10 mactaki sayi ortalamasi)

    53 points bryant had at the end of three quarters, tying allen iverson's season high for 2005-06 (53: kobe'nin 3.ceyrek sonuna kadar attigi sayi - allen iverson'in bu sezon attigi en cok sayiya esit)

    55 points bryant had in the second half, which would be good for the second-highest scoring game of the season. (55: bryant'in ikinci yarida attigi sayi - bu bile sezonun 2. en cok sayi atma performansi olacakti)

    .571 wilt's shooting percentage from the field (36 for 63) in his 100-point game (.571: wilt'in 100 sayi attigi mactaki sut yuzdesi (36/63))

    59 points scored in second half by wilt during 100-point game, an nba record (59: wilt'in 100 sayi attigi macta 2.yarida attigi sayi - nba rekoru)

    59.2 percentage of team's points when wilt scored 100 (the philadelphia warriors scored 169) (59.2: wilt'in 100 sayi attigi macta takiminin sut yuzdesi - philadelphia warriors 169 sayi atmisti)

    .608 bryant's shooting percentage from the field (28 for 46) (.608: kobe'nin bu mactaki sut yuzdesi (28/46))

    66.4 percentage of lakers points bryant scored (66.4: lakers'in sayilarinin %66.4'unu bryant atti)

    71 former lakers' single-game record, held by elgin baylor (71: lakers'in tarihindeki bir macta en cok sayi performansinin onceki rekoru, elgin baylor'a aitti)

    80 combined points of the raptors' starters (80: raptors'da maca baslayanlarin attigi toplam sayi)

    88 nba teams to have scored fewer than 81 points this season. (88: nba takimlarinin 81 veya daha az sayi attigi mac sayisi)

    122 highest lakers' point total of the season (122: lakers'in bu sezon bir macta attiklari en cok sayi)

  • adamın hastalığı nedir bilmiyorum ama bunu seçtiğine göre kendisini daha kötü bir ölüm şekli bekliyordu herhalde.
    bana işin ürkütücü gelen tarafı şu:düşünsenize akşam yatıyorsunuz ve yarın sabah öleceğinizi biliyorsunuz. o günün son gününüz olduğunu, yediğiniz yemeğin son yemeğiniz olduğu biliyorsunuz.sabah kalkıyorsunuz kalktığınız son sabah oluyor.
    umarım kimse bunun gibi bir seçim yapmaya mecbur kalmaz.
    edit:yazar arkadaşlar sağolsun bilgilendirdiler. abimiz motor nöron sinir bozukluğundan (sanırım als olarak geçiyor) muzdaripmiş.

  • gerçekten inanılmaz zeki bir hayvan. bu arkadaşlardan biri her sabah benim balkona gelir uyanmamı bekler. alarm çalar. kalkarım. içeriden biraz peynir getirir balkona bırakırım. bu aralar tatilde olduğum için haliyle alarm kapalı ve geç uyanıyorum. tabi bizim arkadaş yine geliyor her sabah ve bekliyor. bugun çok acıkmış olacakki baktım benim alarmın tonlamasıyla ötüyor. bildiğin alarmı taklit ediyor kadkskksksks önceki hayatında kayserili tüccar mıydın olm bu nasıl adam kandırma yöntemi lan ajdjjdjdkdks

    edit: şu durumun aynısı ahahahha gerçekten efsane hayvanlar bunlar https://www.instagram.com/p/czrler5liqp/

  • karadeniz tv.

    bilmem ne belediyesi bir bölgeyi mezarlık olarak satışa çıkarmış, millet hücum etmiş. alanlarla röpörtaj yapıyorlardı. ne kadar yer aldınız? kaça aldınız? vs..

    muhabir: siz ne kadar yer aldınız?.
    -: bir kişilik.
    muhabir: siz neden bir kişilik aldınız?
    -: biz zaten dört arkadaş ortak aldık. dedik nasıl olsa hepimiz beşer yıl arayla ölürüz üst üste gömülürüz. gerek yok fazla almaya dedik.
    muhabir: ne diyim, umarım dediğiniz gibi olur.