hesabın var mı? giriş yap

  • tam yemek masasinin uzerine cikmi$ peynir kabina kafayi daldiracakken seni gordugum an tek pati havada sabit kalip kipirdamayinca gorunmez olmuyorsun.

    yemek masasina ciktigini seslerden anlayip geldigimde de o saniye sandalyeye inip patilerini altina kivirmaya cali$man inandirici degil, patiyi kivirayim derken gotunu havada unutuyorsun, son on dakikadir orda oturmadigin anla$iliyor.

    kabina her mama koydugumda deli gibi bagirmana gerek yok, biliyorsun o buyuk kutudan senin kabina gelecek o mama, her seferinde sanki yari yolda vazgecicem veya mamayi ben yiycem gibi cirpinman gereksiz.

  • bir porsiyonu ile bir buçuk porsiyonu arası fark olmayan(fiyatı hariç )garsonların bile bu ikisini karıştırılmaması için yoğurda işaret koydukları(ekmek kırıntısı), iskenderi bir zamanlar güzel şimdi ise plastiğimsi birşey olduğu zincir restaurant.

  • http://inci.sozlukspot.com/e/22128258/

    --- spoiler ---

    cumhurbaşkanını bu başlığa bekliyorum

    evet beyler şu 20 yıllık yaşantımda en sonunda kafamı kemirip yiyen o harikulade düşünceyi netleştirdim. uykumdan uyandığı gibi geldim ve inci sözlük ten dünyaya duyuracağım bunu.

    ---
    türkiyenin dünyanın en güçlü ülkesi olma projesi
    ---

    türkiyede 75 milyonun üzerinde vatandaş var. 75 milyon alıyoruz düz hesap. şimdi trt 1 den her gün 1 kişinin hesap numarası gün boyu duyrulcak ve herkes gidip o hesaba 1 tl yatırcak. nedir lan 1 tl 2 çay parası. her gün 1 insanımız trilyoner olacak beyler. ayda 30 kişiyi dünyanın en zengin insanları arasına sokcaz. yeni fabrikalar açılcak süper güç olcaz yani. savaşcaz filan ama hep biz kazancaz çünkü o insanlar gidip silah uçak fabrikası filan yapcak. düşünün 365 fabrika açılsa yılda. her birinden 2 uçak 730 uçaktan bahsediyorum. hepsini aynı anda kaldırsak kim karşı gelebilir dünyada bize. sadece 1 senede en güçlü ülke olabiliriz. lütfen bu sese kulak verin.

    özet: ccc okuyun ccc

    --- spoiler ---

  • insani cok mutlu eden bir film bu. ayrica bir ''joaquin phoenix show'' bence. kendisinin johnny cash karakterini yavas yavas gelistirmesi - film ilerledikce ses tonundaki degisimle, kendine guveninin artisini belirten mimikleriyle, gitari adeta bir uzvuymuscasina sahiplenmesiyle, vesaireyle vesaireyle - takdirlerin en buyugune şayan. reese icin de benzerleri gecerli, gerci june karakteri daha bir flat johnny'ye göre ama olsun. boyle icime sokasim gelen film, dvd'sine sarilip uyuycam hatta, o derece. şirinligin tavan yaptigi sahnelerden birinde soylenen şarkı için (bkz: time's a wastin')

  • (bkz: vsauce) *: bilimsel her şeyin sıkmayan hali.

    (bkz: vsauce2)* :"dünyada ne gibi güzellikler, tuhaflıklar dönüyor?"un raporları.

    smarter every day*: babası nasa'da çalışan bir elemanın bilimsel araştırmaları. paralı nerd'lerden.

    minutephysics*: fizik severler için bir güzellik.

    (bkz: prank vs prank)*: youtube'un en samimi çiftinin birbirlerine kamera şakası yoluyla çektirdikleri acılar.

    (bkz: nikitabanana88)*: prankvsprank'in yan sanayii. ama bir o kadar güzel. nikky ölüyü diriltir.

    nqtv*: remi gallard yeterli olur sanırım.

    romanatwood*: sokakta organize kamera şakaları. polisler bu adama gıcık kapar.

    (bkz: vitalyzdtv)*: "miami sahillerinden karı-kız nasıl kaldırılır?"ın cevabını arayan bir kırık. şaka uğruna hapse girmişliği vardır.

    (bkz: ray william johnson)*: bilmeyen yoktur artık, haftada iki kere eğlencelik.

    (bkz: smbc)*: online tiyatro, modern skeçler, coool.

    (bkz: reckless tortuga)*: youtube'un en sağlam mini dizi kanalı. en iyileri psycho girlfriend ve the online gamer. diğerlerini izlemedim çünkü.

    (bkz: alltime10s)*: tüm zamanların en(10) listeleri.

    (bkz: collegehumor)*: the honest trailer serisi kaçırılmaması gereken. %90'ı çok güzel mizah kanalı.

    (bkz: jenna marbles)*: yüksel aytuğ'a fil gibi bir ayar vermiş kızımız. abd'nin kadırgalısı. reizz.

    (bkz: communitychannel)*: avusturalya'lı chick. bunun içeriği de jenna gibi ama yapım için kılıktan kılığa giriliyor, emek daha fazla. daha çok kızların kanalı gibi. ama erkekler çekinmesin.

    wdtvlive42*: eski televizyon arşivi kayıtları. nostaljiyi sevenler için.

    (bkz: fps russia)*: silah severler için. tabancadan bahsetmiyorum. aklınıza gelebilecek her türlü ateşli silah, uygulamalı. psikopat kanal.

    (bkz: no comment tv)* dünyanın her yerinden yorumsuz haberler için.

    (bkz: olympic)*: olimpiyat oyunları videoları için.

    joseph vincent*: amerikan sporları severler için müthiş klip çalışmaları.