hesabın var mı? giriş yap

  • • pazar sabahları bakkala gidip taze ekmek ve kahvaltılık bir şeyler alırdı. yanında da mutlaka bir dünya eki olan gazeteler.. kahvaltıdan sonra tüm günümüz gazeteleri okumakla geçerdi diyebilirim.

    • birlikte çalıştığı firmalardan getirdiği ürünler. örneğin; kutu kutu yumuşak şeker, sakız, kıyafet, ajanda, kalem vs.

    meyve. annem pazardan alışveriş yapardı babam ise pazara gidemediği için manavdan. bu nedenle babamın aldığı meyveler daha gösterişli olurdu.

    kestane. kışın en sevdiğimiz faaliyetlerden biriydi. kestaneler hemen ocağa atılır, sonrasında yere sofra bezi serer etrafında oturup yerdik.

    nur içinde yatsın.

  • doktor yazar arkadaşlara sesleniyorum , oltaya gelmeyin lütfen . sistematik olarak konu açılıyor doktorlar yanlış şeyler yazsın , toplumdan kopuk gösterilsin diye ellerinden geleni yapıyor ak-itler.

  • nasil bir mantiksa golden dokununca abdesti bozuyor ama sen silahi cekip dan dan vurunca biseyin bozulmuyo mu bre orco. golden da en fazla "bi kafami sevsene la" diye gelmistir.
    insan da sevmiyoruz, dogal olarak hayvan da sevmiyoruz

  • istanbul, fatih ilçesinin sembollerinden birisi...

    fatih otobüs durağından, fatih camii'ne doğru çıkan yokuşun ortasında sağ taraftaki tarihi sayılabilecek küçük üç katlı binanın alt katındaki tarihi tatlıcıdır.

    fatih sarması tatlısının çıkış yeri bu dükkandır ve mazisi çok eskilere dayanır.

    dükkanın sahibi necmettin deligöz, nesli tükenmekte olan eski fatih beyefendilerindendir.

    yemeye doyum olmayan fatih sarması tatlısını bu dükkandan başka yerden almak tamamen para israfıdır zira layıkı ile imal edilen tek yerdir.

    kalın yumuşak pandispanya hamurunun ortasındaki kayısı mameladı, pandispanyaya özenle verilmiş şurubu ve tatlının üstüne serpilmiş hindistan cevizi rendesi ile bir oturuşta bir kilo yenilebilecek bir tatlıdır...

    ve bu tatlıyı da en güzel yiyebileceğiniz yer necmi amca'nın tarihi fatih sarmacısı dükkanıdır.

    halen vakit varken ve geleneksel tatlar künefeye yenik düşmemişken mutlaka gidip bir porsiyon yiyiniz...

    artık ekisi kadar güzel olmasa da mekik tatlısı da çok güzeldir...

    necmi amca çok eski yıllarda beyaz baklava da yapardı ama artık yaşlanmış olduğunu hissettiğinden yapmaz oldu...

  • ne başarısı kardeşim. sürü bağışıklığı. salgının ilk ve orta periyotlarında her iletişime geçtiğimiz pozitif çıkıyordu. bahsettiğim dönemlerde rekor seviyede vakalar vardı burada. 500 daireli sitemizde olmayan 40-50 hane kalmıştı. eğer mutasyon mevzusu etkili olursa veya antikorlar zamanla kaybolursa bu rekorlar kırılmaya devam eder.

    edit: yukarıda halk bilinçli, hukuka ve devlete saygılı falan yazan kişiye patlamalı kahkaha attım ahahahahha....

  • sadece başlığa göre entry yazanları göstermiş haber.

    adamlar erasmus programı sırasında hamile kalmışlar demiyor, bu sayede tanışıp evlenmişler diyor. ayrıca iş bulmaları da daha kolay oluyormuş bu programa katılanların.

    edit: ayrıca doğum kontrol tekniklerini de biliyorlardır emin olun. akıllara gelene bak ya. evet millet erasmus'a gidip hamile kalıp okulunu falan bırakıyor, bir siz akıllısınız amk.

  • oh olmuş.
    gelene geçene vize dağıtırlar, ülkenin eğitimli kesimi 3 gün tatil yapıp dönmek ister, binlerce evrak talep ederler. oh olsun amk almanyasına.