hesabın var mı? giriş yap

  • 1 ay dayanabildi, ve bu sabaha karşı hayatını kaybetti.

    şu an katillerinin yüzünü görmek isterdim; ne düşündüklerini, nasıl yorum yaptıklarını, bu kızın ölüm haberini aldıklarında hayatlarına nasıl devam edebildiklerini. sanırım "napalım" diyip şişelerine yeni mazotlar doldurup başka otobüslerin başka sivillerin avına çıkacaklar.

    uğur kaymaz'ın, ceylan önkol'un katillerinden başka bir yerde mi yargılanacaksınız sanıyorsunuz? yanılıyorsunuz. aynı bokun soyusunuz.

  • -hangi okul?
    --hacettepe...
    -maaşallah! tıp yani!
    --yok alman dili ve edebiyatı.
    -ankara üniversitesi mi?
    -- yuoo! hacettepe...
    - e tıp o zaman!?
    --hayır teyzecim almanca bizim...
    -ama hacettepe demedin mi?
    -- evet teyze doktorum ben
    -maaşallah! tü tü tü...

  • amerikalı joe; 40 yaşında, evli ve bir çocuk babası. eşi ise ev hanımı. joe bir markette kasiyer olarak asgari ücret ile çalışıyor ve 1300 dolar kazanıyor. joe'nun dünyalar tatlısı oğlu jack, babasından bir dizüstü bilgisayar istiyor. joe ise oğluna dönüp oğlum bu ay maaşımı alınca 500 dolar köşeye atarız ve sana dizüstü alabiliriz diyor. sonrasında ise eşine, bir ay zorlanırız ama jack'in yüzü güler, mutlu olur oğlumuz diyor.

    türk mehmet; 40 yaşında, evli ve bir çocuk babası. eşi ise ev hanımı. mehmet bir markette kasiyer olarak asgari ücret ile çalışıyor ve 2400 lira kazanıyor. mehmet'in dünyalar tatlısı oğlu murat, babasından bir dizüstü bilgisayar istiyor. mehmet ise oğluna dönüp oğlum bu ay maaşımı alınca 750 lira köşeye atarız ve sonra bir dahaki ay da aynısı yaparız, sonra yine, sonra yine ve sonra yine derken 10 ayın sonunda sana dizüstü alabiliriz diyor. sonrasında ise eşine, bir yıl zorlanırız ama murat'ın yüzü güler, mutlu olur oğlumuz diyor.

    bu hayatı bir koşu yarışı varsayarsak, amerikalı bizden 10 kat hızlı koşuyor ve üstelik biz daha çabuk yoruluyoruz.

  • araba hakkındaki düşüncelerimi 3 senelik kullanıcısı olarak sonraya bırakmak istediğim güzel araçlardır.

    (bkz: burası çok önemli)
    sarı sitede 2017 1.6 tdi 115 hp style modeli satılan 2.el araçları kesinlikle alınmamalıdır. filo aracı olarak kullanılan 2017 style modelleri çoğunlukla ikinciyeni.com üzerinden satıldı ve satılmakta, bazılarını alan "nitelikli dolandırıcı" karakter yoksunları ise sarı sitede "memurdan, doktordan, bayandan" başlıkları ile hatta aradığınızda aracı ilk sahibinden aldım diyerek yalanlara başvurarak size "kakalamaya" çalışmaktalar.

    "aat
    aaz
    aer
    aep
    et" aklıma gelen plaka serileri. 2017 leon style ilanlarında bu arabalara denk gelirseniz bilin ki araçlar filo aracı ve büyük çoğunluğunun deli dehşet hasar kayıtları var. 1 kişinin bile dolandırılmasını engelleyebilirsem ne mutlu.
    "aav
    aay
    aba" plakalı araçların çoğu da bu filo araçlarındandır.

    edit : araç yılı model detayı eklendi.
    edit 2 : son 3 plaka serisini ekledim. hatırlatma için (bkz: reclakebrix) teşekkürler.

    önemli edit : (bkz: rüzgar bebek yürüyecek kampanyası)
    (bkz: rüzgar bebek yürüyecek kampanyası)
    (bkz: rüzgar bebek yürüyecek kampanyası)