hesabın var mı? giriş yap

  • o zamanlar ülkücü gençlerin hakim olduğu bir lisede okul genelinde yapılan sınıf aramasından sonra
    toplanan sigaraların hepsinin amerikan malı olması sebebiyle
    cuma istiklal marşı töreni öncesinde müdürün kalabalığa
    - milliyetçiyiz diye geziyorsunuz, hepiniz marlboro içiyorsunuz puştt herifler
    samsun için, maltepe için demesi. *

    (bkz: kasımpaşa lisesi)

  • bozulmus harddiskten sokulen iki miknatis ile itinayla oynadiktan sonra, ulan ders vardi bi okula ugrayayim diye yurttan firlayip yemekhaneye dogru yola koyuldum. bu esnada hayvani guclu mıknatısları okulda saga sola cak cuk yapistirma maksadiyla pantolonun arka cebine koyup yemege gittim. yemek sırası vs. derken itu nun guzel yemekhanesinde cama yakin bir kenarda (ki neredeyse her taraf cam zaten) bir masaya tabldotu indirdikten sonra plastik bardakla su almaya dogru masalarin arasindan otobuste sagli sollu ilerleme teknigi kullanarak ilerlerken bir anda garip bir hisse kapilip arkami dondugumde yemek yeme pozisyonunda masaya egilmis agzi acik bana bakan genc muhendis adayi arkadasimin surat ifadesine takildim. bana sanki bir uzayliymisim gibi bakiyordu. kaslarimi biraz kaldirip kafami yavasca sola cevirip bir sey mi oldu gibilerinden tavir yapiyordum ki muhendis adayimizin bile anlam vermekte zorlandigi mazaraya ben de tanik oldum. tabldotun ust kismindaki kasigi kicima yapismis benle geliyordu. ne desem bos artik. bu sok anindan yararlanip kasigi biraz abanarak miknatistan ayirip pardon kasiginiz bana yapismis diyerek elemanin tabldota birakip hizla su almaya gittim. artik o kasikla yemek yedi mi yoksa benim hakkimda ulan adamda ne got var varmis gibi mi dusundu bilmiyorum ama ben bile gulmekten yemegimi zorla yedim.

  • eğlenen bi hatunun şarkısı. hayır kız eğleniyor, am müptezelleri de gelip "zaten vermişsin", "vites topuzuna oturur birazdan", "senin verdiklerin ölene kadar idare eder" vsvs. lan ne meraklısınız oturduğunuz yerden aptal aptal konuşmaya.

  • ulan buna da şükredenler var, ben daha kısayım hatundan. dik yürümekten sırtım sikildi bir yıldır, ecnebi tabutu gibi geziyorum sokaklarda. kıza babet giydiriyorum, topuklularını da ben giyiyorum, onlarla yürümek de zormuş amk, ayaklarıma vurdu heb. ama hala dırdır hala laf sokmalar. bak daha beş dakika olmadı, bak ya muhabbete bak;

    ben-bensiz sıkılırsınız ya ben de geleyim

    manita-tamam süper ben bakıcam biletlere

    ben- hobin zaten 1-bilet bakmak 2-kiralık ev bakmak
    sal bilet bakmaya, üç gün bakar sıkılmadan teyzesi

    manita-senin hobilerin 1-boş boş içmek 2-boş boş içmek

    ben- boş boş değil, düşünüyorum ben !!!!1!

    manita-fazla düşünme boyun uzamaz.....ay sen zaten :/

    resmen ibnelik ya, ayıptır.

  • -visco yatak düşünüyorsanız, iyice araştırıp, visco istediğinizden emin olun. elalemin gazına gelip, mağazada visco yatak deneyip, daha sonra da satın aldığı visco yatak yüzünden hayatı zindan olan, yeni yatağı çöpe atan çok insan var. ama tabii visco yatağından memnun olanlar da var.

    -uzun süreli kullanımda çökme, deformasyon vs. yaşamak istemiyorsanız miracoil yaylı yatakları, paket yaylı yataklara tercih edin. miracoil yaylı modeller biraz daha sert olabilir bu sebeple rahatlık açısından kendinden uyku pedli modeller daha uygun olabilir.

    -özellikle boy ve kilonuza göre size çok sert ya da yumuşak gelen yataklardan uzak durun. yatağa çok gömüldüyseniz sizin için yumuşaktır, hiç gömülmediyseniz sizin için serttir. ortasını bulmaya çalışın. yatağınızın sizin için çok sert olması da, çok yumuşak olması da sizi rahatsız edecektir, hatta sağlık sorunlarına bile neden olabilir.

    -bel sorununuz vs. varsa sert-orta veya sert tam ortopedik yataklar sizin için daha iyi olabilir. yumuşak sınıfındaki yataklar özellikle bel sorunu olan kişilere sıkıntı yaratır.

    -eski yatağınızla yeni yatağınız arasında sertlik farkı varsa yeni yatağa alışmanız minimum 1-2 hafta sürer.

    -doğal malzemeli ürünleri tercih edin; pamuk, kaşmir, keten, yün, at kılı vs... at kılı olanlar 1,5-2 kat daha pahalı evet. ama sanıyorum yumuşak tabakası zamanla deforme olmadığı/ezilmediği için yatak ömrü açısından en iyisi de onlar. deneyip, beğendiyseniz o paralar verilmez değil bana göre... illa gidip, 5000 euro'luk hastens almak zorunda değilsiniz, idaş'ta, wellmatt'da, yatsan'da da var mesela...

    -ömrünüzün en az 3'te 1'ini geçireceğiniz yatağa vereceğiniz paraya asla kıymayın, aptal olmayın, geri zekalılığın lüzumu yok.

    -maalesef mağazada 5 dk. yatarak ve yatakla birkaç gece geçirmeden yatağın size uygunluğu anlaşılamıyor. yatak almadan önce memnuniyetsizlik halinde satıcıyla iade şartlarını detaylıca görüşün. yatak satıcıların çoğu bir şekilde iade alabiliyorlar ama bunu baştan konuşmak gerekiyor. sonra başınız ağrımasın, her gece ızdırap çekmeyin.

  • yönetmenlik koltuğunda gia coppola'nın oturduğu, başrollerinde andrew garfield ve maya hawke'ın yer aldığı 2020 yapımı film.

    film dünya prömiyerini 77. venedik film festivali'nde yapacak.

    film, hızla ilerleyen internet çağında geçen eksantrik bir aşk üçgenini konu alıyor. bu aşk hikâyesindeki kişiler kimliklerini korumak için mücadele ediyor. ayrıca film, kendini sevmeyen birine aşık olmanın, günümüz dünyasının yeni ortaya çıkan kültüründe nasıl konumlandığını da mercek altına alıyor.

  • - ilkokulda iken ben; hani hep hayaller kurardin ya.. oglum yakisikli olsun.. kara kasli, karagozlu.. hafif bir sakal biraksin.. ben onu yolcu edeyim uzaklara diye.. kiyamadigin icin, beni paylasamadigin icin hic kiz arkadasim olsun istemezdin ya.. ama capkin olacagim ihtimali icinde hep bir tebessum dururdu dudaklarinin kenarinda.. o canlar yakacak kara oglani sen dogurdugun, senin bir parcan oldugu icin.. hatirliyorsun degil mi?

    hatta babam yatili okula gondermek istediginde beni "- ben oglumu gondermem o kadar uzaklara, ayrilamam ben ondan" demistin de gitmemistim bende.. hatta ben universiteye askere gittigimde sende ben nereye gidersem orada gelip ev tutacaktik.. hatta ben askere gittigimde de ayni seyi yapacaktin.. yine nereye gidersem ev tutup haftasonlari benim gelmemi bekleyecektin.. ya da aksamlari.. her yemegini sevdigim icin ozel bir sey bile yapmayacaktin.. ispanakli borek ve ayran haric tabi.. hatirlarsin..

    saclarimi uzattim.. taa belime kadar hemde.. 5 yil hic kestirmedim.. sakalda biraktim hafifinden..belki bir iki can yakmisimdir senin tebessumumun hatirina.. belki benimde canim yanmistir bilmiyorum ama olsun.. onemli degil hayatin yaninda..

    gecen gun yine fotograflarina baktik.. babamla cekildiginiz var sahil kenarinda.. bas basa vermissiniz.. bir digerinde babam omuzlarini sikarken cikmis :) ..

    aradan gecen 13 yil sonra ne mi hissediyorum... bunlari yazarken ellerim titriyor.. bogazimdaki dugumu anlatabilmem beni cok zorluyor.. babam... hepimiz ....
    gozlerim yaniyor simdi.. kapatmaliyim.. parmaklarim biraz daha fazla titremeye basladi..

    kalbimde huzur icinde uyu.. bende seninle uyurum.. seni cok seviyorum..
    kara oglun..

  • boşanmak isteyen bir ablanın bahane araması gibi geldi bana daha çok. sürekli boşayacağım diye tekrar ediyor. bakın, bu bir yardım çığlığıdır. *