hesabın var mı? giriş yap

  • ilginç bir gerçek. amerikalılar arasında goygoy konusudur. nedenleri şu şekilde sıralanabilir:

    - mcdonald's dondurma makinelerinin sağlık ve güvenlik standartlarını karşıladığından emin olmak için düzenli temizlik ve bakım gerekir. bu işlem birkaç saat sürebilir ve genellikle yoğun olmayan saatlerde gerçekleşir; bu da makinelerin sıklıkla "bozuk" olduğu algısına yol açar.

    - mcdonald's dondurma makineleri, dondurma külahları, milkshake'ler ve mcflurries gibi birden fazla türde dondurulmuş tatlı üretme kapasitesine sahip, karmaşık ekipmanlardır. karmaşıklıkları, onları sorunlara daha yatkın hale getirir ve daha düzenli bakım gerektirirler.

    - bazı mcdonald's dükkanlarında aşınma ve yıpranma nedeniyle arızalanmaya daha yatkın olan eski dondurma makineleri vardır. bu makinelerin değiştirilmesi maliyetlidir ve tüm franchise sahipleri bu tür yatırımlara öncelik vermezler.

    - sıcak yaz ayları veya yoğun saatler gibi talebin yüksek olduğu dönemler, dondurma makinelerinde ekstra yorgunluk yaratarak sorunların daha sık yaşanmasına neden olur.

    - algılanan "bozuk" durumların bir kısmı, makinelerin hata mesajları görüntülemesine veya kilitlenmesine neden olabilecek yazılım sorunlarından da kaynaklanıyor olabilir.

    bu endişeleri gidermek amacıyla mcdonald's, dondurma makinelerinin güvenilirliğini artıracak adımlar attı. 2020 yılında mcdonald's, makinelerin performansını uzaktan izlemek ve yönetmek için bir cihaz ve yazılım çözümü geliştiren kytch adlı bir şirketle ortaklık yaptığını duyurdu. bu teknoloji, sorunların ciddi sorunlara dönüşmeden önce belirlenmesine ve kesinti süresinin azaltılmasına yardımcı oldu.

    allrecipes.com

  • aradan dört sene geçmiş, bu gece bir bakayım dedim muhabbet aynı..

    murat bardakçı: ıhmhmmo ııhmmmsmamsf ımfmmfms namhımmhmfffssmmıhm
    erhan afyoncu: şimdi öyle diyusun da, unu da bir başka kaynakta incelerken çok enteresan bişiye denk geldim yalnız şu var
    murat bardakçı: şimdi bi mail gelmiş. okuyorum ıhmhmmıhmhmhm.. sensin o, terbiyesiz!

  • calisma ve sosyal guvenlik bakani omer dincer in 10 dk once sarf ettigi soz. sendikalarin "ücretsiz stajyer çalıştırılmasına olanak sağlayan yasanın kaldırılmasına" ilişkin taleplerinin de yer aldığı protestolarla ilgili ntv nin sorularini yanitlarken sarf etti.

    emek hirsizligini onaylamasiyla tarihe gecmistir.

    allah akil fikir versin.

    allah "uyum yasalari yapiyoruz" dedigi ab mevzuatina bakmayi nasip etsin, almanya'da stajyerlerin aylik en asagi 300-400 euro aldiklarini gosterecek goz versin. paranın kölesi olmuş abd'ye değil, ab'ye özensin, amin.

    edit: -kekik- (#21965331) hollanda'da stajyer 600-900 euro arasinda aliyor.

  • hz. ekrem eleştriye kapali lütfen!

    adam orman yangınlarında demediğini bırakmadi hükümete o zaman şak şak şak şak çekenler

    ekrem imamoğluna laf edince aktroll ilan ediliyor.

    siz takım tutar gibi parti tutmuyorsunuz yeni gelin s*k tutar gibi parti tutuyorsunuz.

    bu ülkede hukumetinde muhalefetinde fanatikleri beyinsiz.

  • ahlaksızlığın tanımı konusunda kafa karıştıran bir açıklama.

    merak ettim gençler ne gibi ahlaksızlıklar yapmışlar? bayrak asanı mı tekmelemişler ? nefret suçu mu işlemişler? treni hızlandırıp 32 kişiyi mi öldürmüşler? 37 aydını mı yakmışlar ? toplanıp 12 yaşında kıza mı tecavüz etmişler?

    ne yapmış bunlar?