hesabın var mı? giriş yap

  • kasabadayım o zamanlar, tutulma sırasında bahçedeki tavuklar akşam oldu sanıp kümese doluşmuşlardı hiç unutmam, ortalık aydınlandığında gariplerim neye uğradığını şaşırdı tabi, horoz zaten mavi ekran.

  • öyle bir dizi düşünün ki, bir karakteri 8 yıldır yavaş yavaş son sezona hazırlıyorlar. bran stark karakteri hiç bir konuya dahil olmadan sadece kendi içinde gelişerek son sezona geldi. ulan biz daha ikinci bölümde "ee hadi artık aşık olsunlar" diyerek dizilerde karakterleri mahveden insanlarız. bir bölümde kötülük kompedanı olan adamlar, diğer bölümde bi kıza aşık olup meleğe falan dönüşüyorlar. bize ters böyle şeyler.

    nisan ayında final sezonuyla bize veda edecek olan iki gözümüzün çiçeği. vurduğun gol olsun jon snow!

    winter is coming!

  • sözlükteki yeni üniversite mezunlarını göreceğiniz başlıktır.

    ilk tasoların üzerinde sevimli kahramanlar vardı. tasolar üçe ayrılırdı. normal, süper ve mega diye. kalınlarından dolayı bu isimleri alıyordu. hatta değer olarak 1, 2 ve 5 değerleri biçilirdi. mega olan ayrıca pembeydi.

    sporcu kartlarından arta kalan vakitlerde oynanırdı. çevreye yapılan yeni binaların mermerli duvarlarında oynamak gerekirdi başka düz yer yoktu.

    çöküş sebebi ise beybileyd kuşağıdır. yok kenarı bilmem neli tasolar yapıldı. kimsenin aşina olmadığı karakterlerle süslendi.

    digimon'la duffy duck bir olabilir mi amk?