hesabın var mı? giriş yap

  • küçükken annemin dikkatini çekmek için salıncakta sallanırken kendimi yere atmıştım. annem görmeyince belki duyar diye avazım çıktığı kadar bağırmaya başlamıştım, duymayınca da kalkıp salıncağa geri binmiştim.

  • senin gibiler yüzünden internet alışverişi işkence oldu. sen taksitlendirme işlemini başta yapma adamların ürününü sebepsiz yere iade et sonra taşak geçer gibi tekrar sipariş ver. sonra gel burada ağla! ihtiyacı olmadığını fark etmiş ve diğer ürünü de geri yollamış paşam. ihtitacın yoksa başta almayacaksın o ürün bir başkasına gittiğinde 3. kez kargo macerası yaşamış olacak sonra o üründen hayır bekleyeceksin. bana kalsa amazon senin paranı 3-5 ay sonra yatırsın.

  • buluş var lan bi tane, "buluş". sanki laboratuvarda beher kapta kaynatarak yapmışlar çocuğu, büyüyünce borla çalışacak pezevenk.

  • başlık adebayor'un ailesi olarak değiştirilmeli.

    aile mi sülük sürüsü mü belli değil.

    özet geçiyorum: üşenmedim okudum hemua...

    - 17 yaşında ilk profesyonel olduğumda aileme ev yaptırdım.

    - 2008'de afrika'nın en iyi oyuncusu ödülünü aldığımda annemi sahneye çağırıp ona herkesin önünde teşşekkür etmiştim.

    - kızım dünyaya geldiğinde ilk iş annemi aradım ama telefonu suratıma kapadı.

    - sonra anneme iş kursun diye para gönderdim.

    - iki yıl önce 1,2 m dolara ev aldım. ablama ve erkek kardeşime de oturabileceklerini söyledim. birkaç ay sonra tatilden dönünce eve uğrayayım dedim, bir de ne göreyim. ablam 15 odalı evi başkalarına kiraya vermiş erkek kardeşimi de evden kovmuş. kendisinden açıklama istediğimde bana bir sürü hakaret etti. annemi arayıp durumu izah etmeye çalışırken bir araba hakaret de annemden yedim.

    - diğer erkek kardeşim ben monaco'da oynarken benden iş kurmak için para istedi. dünya kadar para verdim ama ortada iş filan yok.

    - kardeşim peter hastalanınca derhal togo'ya yanına uçtum ama annem göremeyeceğimi sadece parayı verip gitmemi istedi. verdiğim paranın haddi hesabı yok ama herkes peter için bir şey yapmadığımı söylüyor.

    - 2005 yılında ailedeki sorunları çözmek için toplantı yapmak istedim; aldığım cevap herkese ev yaptırıp maaşa bağlamam gerektiği oldu.

  • dürüst olmak.

    bankada müdürdü. bankanın sinema günleri olurdu, daha önce izlediğimiz bir film ise bilet getirmezdi. bir daha izlemek istiyorsanız para vereyim kendiniz gidin devleti sömürmeye gerek yok derdi.

    bankanın ajandaları olurdu. ev için bir tane getirirdi. biz bütün kardeşler isterdik. yine aynı hikaye. para vereyim kendiniz alın.

    pasomu kaybetmiştim, yenisi çıkana kadar kardeşiminkini kullanıyordum. duyunca kafayı yedi. kaybettiysen vereceksin paranı, tam bilet alacaksın dedi. devleti sömürmeye gerek yok.

    sonra ne mi oldu? tabii ki de devleti kurtardı. ah canım babam benim ya.

    edit: `@bazenuyur`'un ricası üzerine: (bkz: #110005689) sahiplendirelim şu yavrucakları.