hesabın var mı? giriş yap

  • montajlamışlar, kötüye kullanmışlar, kandırmışlar ya kıyamam amkun vahşisi. sana bu ülkede yem ve su veren haysiyetsizlerin de abv!

    yallah talibana!

  • balkan türklerini, arap bedevilerle karşılaştıran zihniyetine sokayım. açacağın başlığa da ayrıca sokayım.

  • "türkiye perakendeciler federasyonu mustafa altunbilek, 1 ocak 2018'den itibaren mağaza ve marketlerde naylon poşet kullanımının yasaklanacağını söyledi."

    çevre ve şehircilik bakanlığı atık yönetmeliği kapsamında yürürlüğe girecek olan değişiklikle, öncelikle metropollerde uygulanmak üzere marketler ve buna ek olarak giyim ve ayakkabı satış mağazalarında poşetlerin ücretli olması sağlanacakmış.

    mustafa altunbilek, naylon poşetlerin doğaya ve insan sağlığına olan zararlarını halka anlatacaklarını ve mağazarlarda insanları bez ve karton torbalara yönlendireceklerini ve geçiş süresi boyunca bu araçların müşterilere hediye edileceğini belirtmiş.

    kaynak

  • telefondan kasıt "telefon numarası" sanırım. hemen kontrol ettim, benim numaramda cinaslı kafiye var. demek ki apaçinin önde gideni, fenerle yol göstereniyim :/

    bir buçuk sene sonra gelen edit: ben bu entry'i yazdığımda başlıktaki 20. entry falandı. geçen zamanda yazarların hepsi uçurulmuş.. sıra bende mi acaba :s

  • sınava öylesine giren birini geçmek için gerekli eforu sarf etmemiş birisinin hak ettiği sonuç.

    edit: sınava öylesine giren *herkesi* geçmek için gerekli eforu sarf etmemiş birisinin hak ettiği sonuç. bundan şikayet eden kişiler okuduklarını anlayabilseler türkçede birkaç net daha yapıp birkaç bin kişiyi geçebilirler aslında. hem sağa sola hakaret edip sinirlerini yıpratmamış olurlar.

    aylar sonra edit: başlık başa kalmış.

  • (bkz: pucca)'nın elinden çıkan tüm kitaplar.

    okuyanla arkadaşlığımı yavaş yavaş kesiyorum. bir daha o insanı ciddiye alamam sonuçta.