hesabın var mı? giriş yap

  • "umarim bir tanidikla karsilasmam" dediginiz anda birden fazla tanidikla karsilasacaginiz garantidir

  • yılmaz özdil'in mustafa kemal kitabı, özel baskıyı saymazsak bir milyondan fazla sattı. diğer kitaplarının da az buz satmadığını biliyoruz.

    toplu satış vs. saymazsak türkiye'nin en çok satan gazetesinin, en çok okunan yazarı.

    severiz, sevmeyiz ayrı. kitaplarını beğeniriz beğenmeyiz ayrı. bunlar subjektif şeyler. evinde kaçak yapı varmış yokmuş; o da kendi sorunu ve eğer yaptıysa yanlıştır, cezası normaldir.

    lakin bu adamın 4-5 milyona ev almasına şaşırmak, temel iktisattan, arz-talepten, popülerliğinin nasıl bir maddi karşılığı olduğundan anlamamaktır.

    tokiden ev kurasına girse mutlu mu olacaktınız?

  • 10 yıldır ekşi sözlüğü takip ediyorum, beni bu kadar dumura uğratan başka bir olay daha olmamıştı. aşk kelebeklerine bak sen ya. sinek öldürür gibi yazar uçuruyorlar, bir de üzerine dalga geçiyorlar.

    yazıklar olsun ya gerçekten yazıklar olsun. pişkinlikte akp'yi geçtiniz kanzuk ve saz arkadaşları

  • bülent ecevit'in haklılığını 14798. kez göstermiş paylaşım. adamın dediği gibi yapmayınca durum böyle oldu.

  • işin sosyolojik ve baskı gören bir kesim boyutuna girmeyeceğim. ancak bu mağaza herhangi bir spor kulübünün ürünlerini satan mağaza kadar normaldir. ikisi de benzer amaçlara hizmet ediyor. o mağazadan alışveriş yapan insanlar destekledikleri ya da içinde bulundukları grubun ürünlerini kullanmak istiyorlar. oradan alışveriş yaparak hem kendilerini mutlu hissediyorlar hem de destekledikleri kişi ve grupların yanında yer almış oluyorlar. olay bu kadar basit aslında.

    bireylerin özgürlük alanlarının genişletildiği her hareketin desteklenmesi gerekiyor.