• internette senelerdir dolaşıp günümüze kadar gelme mucizesi gösteren forward mail. google da küçük bir araştırma yaptığınızda fotoğrafları da çıkıyor. konu malum. deniliyor ki çinliler ölü doğan cenin (bebek) ya da düşük olan ceninleri 300 dolar gibi bir fiyata satın alarak onları özel lokantalarda yemek olarak satıyorlarmış. (siz yine de dikkatle açınız görmek isterseniz.. biraz ağır görüntülerdir..) http://poetry.rotten.com/infantiphagia/taboo1.html

    burdan açıklayım bari, olay; başından beri ben sahteyim, palavrayım, bana inanana osurarak gülerim diye zaten bağırıyorken, geçtiğimiz senelerde fotoğraflarda geçen sözkonusu adamın yediği şeyin ördek olduğu, olayın bir şaka olduğu ortaya çıktı. 2000 yılında şangay sanat festivali'nde çekilen fotoğrafta zhu adlı koyu hristiyan aşçının yediği şey, aslında sadece kızartılmış bir ördek idi.. bebek başı ise oyuncak bir bebekten alınarak ördeğe monte edilmişti.

    senelerin eskitemediği bu inanılmaz palavrayı geçtiğimiz günlerde olayın dehşetine kapılıp yemek yemeden kesilen bir arkadaşımdan daha posta yoluyla aldığımda, olayın internetteki yankılarını merak ettim, google vasıtasıyla islami forumlardan tutun da haber sitelerinin ilgili sayfalarına kadar birçok foruma göz attım. inanın, vejeteryan olmaya karar vereninden, "nüfus patlaması var ondan yiyolar abi" savunucusuna, "fotoğraf ne ola ki ben bebek yiyen çinli gördüm" diyen adama kadar birbirinden fantastik yorumcular beni alisin harikalar diyarına götürdü, bir başka kültüre ne denli uzaylı gözüyle bakılabileceğini gösterdi..

    sonuç olarak belirtmek isterim ki çinliler cenin yemez, bebek yemez efendim. hele hele bebek yiyip üzerine 300 dolar veren çinlinin amına koyim ben. velev ki bebek yeme olayının paralel evrenler için bile feci osuruk bir kurgu olduğu aşikardır, takdirinizdir. onlar da bizim gibi kuru fasulye pilav falan yiyor, tuzu eksikse tuz atıyor, yanına yoğurt koyuyor, ama kimse çatal bıçakla küçük osmanına, fevzisine dalmıyor, müsterih olunuz.
  • - salih ağabey!! bekliyoruz akşama..
    - ne o? alem mi var usta?
    - öyle öyle.. bizim küçüğe dalacaz allah kısfmet ederse.
    - abi ne zamandır takılmadık ya. bende baba olacam yakında..
    - oyoyoy allah anasız babasız büyütsün, afiyetle yeriz inşallah.
  • safsata kelimesine bicilmis kaftan gibi uyan bir cumle. eski pasifik halkinin damak lezzetine istinaden yazilsa belki tutardi. bu tur hurafelere benzer diger bir ornek icin (bkz: ad kavmi/#9086519)
  • hurafe oldugu asikar.
    benim bildigim hicbir cinli birseye 300 dolar bayilmaz bir seferde. hele hele yenecek bisey icin hayatta olmaz.

    ayrica yine de fotolara bakmayin, dusuncesi / benzerligi bile mide kaldiriyor.
  • öte yandan dinlerde yamyamlığın yasaklanmadığına dikkat çekmek için bu denli fevkalbeşer bir denyoluğa imza atan zhu yu efendi hakkında scotland yard ve fbi çok detaylı araştırma başlatmıştır. (bkz: yarrak yiyen çinliler)
  • (bkz: cenin yemek)
  • bu olayın gerçek yüzünü ögrenmek için tıklayınız efendim.

    http://www.snopes.com/horrors/cannibal/fetus.htm
  • dün okuduğum bir haberde de çinlilerin sürekli yer tükürme huyu olduğu hatta lokantalarda bile yerde bir sürü balgam görülebileceği söyleniyordu. bir de çinlilerin yavaş yavaş vazgeçmeye başladıkları umumi tuvalet rezaletleri var. ancak iğrençliği cenin yemeye götürecek kadar ileri gideceklerini hiç sanmıyorum. burda esas sorgulanması gereken bu cenin şekilli yemekleri yapan nasıl hastalıklı bir beyindir.
  • 2017 yılında halen daha inananların olduğunu gördüğüm safsata. gündeme gelsin de bir kaç kişi daha hee yalanmış desin bari.
hesabın var mı? giriş yap