• ''bu tipler'' diye hitap edilen, kendisinin fosil olsa fosil olmus halinden bile daha beyinsiz insanlarin kendisine bok attigi usta yazar. bu halk herseye karar verirmis, karar verir de gotunden kan geldikten sonra karar vermekte marifet degil..
    ulen ulkenin icini disini topraklarini yedi sulalesini bellediler, hala milletim karar verir..
    su tukettiginiz oksijeni kurtarabilsek, dunya eminim ki daha guzel bir yer olur.
  • yazıdan çok fotoğraftır.

    "halkı aşağılıyor" diyenler, yolsuzluk yapan, halkın parasını çalan ve aptal yerine koyanların halkı yücelttiğine inanıyor heralde.

    o zaman da bekir coşkun'un paylaştığı fotoğraf haklı çıkıyor.
  • yazıdan ziyade fotoğraf. adeta gazete köşesinden facebook paylaşımı yapmış yazar kardeş.

    halkı bu şekilde yerin dibine sokmak da her şeyin en iyisine halk karar verir demek de eşit oranda geri zekalılık içerir. halk ne yerde ne de gökte.
  • halki asagiliyor diyenler icin, ayni zamanda uzuldugu , aslinda halk icin, halki uyandirmak icin bu tip ifadelere basvuruldugu biraz empati kurabilen tarafindan anlasilabilecek durumdur. dost acı soyler... gazetecinin yandas ve politik olmayani makbuldur.
  • az lafla çok şey anlatmak bu olsa gerek..
  • bunca yolsuzluğa, baskıya ve diktaya rağmen akp yine en az %50 oy alırsa şu an bu resme bakıp kızanların seçim sonrası utanmasına neden olacak resimdir.
  • 'bekir coşkun halkı aşağılıyor' diye ağlayan arkadaşlara sorumdur; adamlar senin haftada altı gün, günde on saat çalışıp kazanamadığın parayı ayakkabı kutusunda saklıyor, (hatırlatalım o ayakkabı kutuları 65bin alıyormuş, sen 100tl değerinde kaç ayakkabı alabiliyorsun, kaç kutu doldurabiliyorsun?) bu zamana kadar gördüğün en büyük yolsuzluk olduğundan bahsediliyor, sen akp ve cemaat kavga ediyor diye zevke gelip çekirdek eşliğinde maç izler gibi izlediğin yetmiyormuş gibi bi de günah keçisi olarak bekir çoşkun'u mu seçiyorsun? adam halkı beyler, müstahak.
  • yazılanların ortalamasını alırsak koyun sayısını az tuttuğunu anladığımız yazıdır. saydım şimdi, 18 eksik koyun var orda hehh.
  • bu memlekette "oy verdim gerekirse tabi ki çalacak", "ne kadar çalarlarsa çalsınlar oyum yine onlara" diyen hala bir sürü insan var.

    onlar dururken ben niye alınayım bu yazıdan, fotoğraftan.

    yarası olan gocunsun. adam halkın bir bölümünü anlatmış. doğru da anlatmış. daha doğru da anlatamazdı zaten.

    ha sen, ben bu adamların hırsız olduğunu bu resimdekilere anlatamaz, bu adamların bunu da atlatmasına seyirci kalırsak zaten hakediyoruz o fotoğrafı.

    yani ben ne diyeyim arkadaş.

    o zaman bize de müstehak.
hesabın var mı? giriş yap