• evrensel belgesel formatına aşina kadındır. yalarım...
  • "tesadüfen evinin önünden geçerken belki evdedir diye bir arkadaşımıza uğradık. 5-6 kişiydik. giriş katta
    olduğu için zili çalmadan pencereden baktık ki uzanmış show tv filan izliyordu.

    evde olduğuna sevinip kapıyı çaldık ama nedense 5 dk açılmadı. 5 dk sonra açıldığında ise elinde bir kitap vardı, tv kanalı değişmiş ngm de bir belgesel açılmıştı.

    hiç bozmadan ne yapıyorsun evde hava çok güzel çıksaydın ya dışarı dedik, biraz kitap okuyup belgesel izlemek istedim dedi, sustuk.."
  • direkt nüfus kağıdını isteyip evleneceğim kadındır.
    bugüne kadar ki hiç bir kız arkadaşımla sonuna kadar belgesel izleyemedim. ya uyudular , ya da belgesele ayıracakları vakti daha verimli geçirmeye çalıştılar.bişeylerin farkında olan kadındır .belgesel izlemeyen kadınlar moda manyağı , hiç bir zaman giyemecekleri kostümlerin yayınlandığı yabancı kanallarda ki moda programları kaçırmayan , uzun bacaklı , pahalı parfümlü , göbeği iki parmak açık , omuzları güneşten soyulmuş....

    (bkz: aşkımmm bak burda ne var)
    (bkz: aşkım bana baksana yaaa)
    (bkz: hadi gel bizde aynısını yapalım)

    --- spoiler ---

    galiba bu yüzden izleyemedik ya la
    --- spoiler ---
  • biraz daha seyrederse pılısını pırtısını toplayıp serengeti'ye yerleşmesi kaçınılmaz olacak kadındır.
    (bkz: national geographic wild)
  • ne yalan söyleyeyim bu benimdir. bütün hafta sonu oturup belgesel seyredebilirim. ama öyle hayvanların hayatı veya vahşi yaşam belgesellerini pek sevmem. daha çok mythbusters, curiosity tarzı veya national geographic'teki bilinen evren, bilimin ta kendisi veya journey to the edge of the universe gibi belgeselleri severim. ayrıca formula 1'i de takip ederim.(şu an sıranın singapur gp'sine geldiğini, vettel'in alonso'ya 53 puan fark attığını biliyorum mesela ayrıca vettel'i de hiç sevmem alman olmasına rağmen) ben kadın cinsine ait değilim sanırım.
  • babamla çok vakit geçirmekten olabilir bu. mythbusters, bear grylls ,historyde pawn stars, counting cars (ki tam karar veremedim arabalar mı adam mı daha tatlı) harika programlar. benim favorilerim bunlar.
  • ben. mümkünse büyük kedilerle ilgili olsun, benim küçük kedimle oturup izleyeyim öyle bütün gün.
  • beraber zamanın nasıl geçtiği anlaşılamayacak kadındır.
hesabın var mı? giriş yap