• (bkz: amber benson)
  • 24 saat müzik insanı, jazz manyağı. her ne kadar bir şekilde hep uzaklarda olsa da hayatımın bir parçası olduğu için kendimi çok şanslı saydığım, sesini duymanın bile beni güldürmeye yettiği mutluluk hapım.
  • entrylerden karakter tahlili yapmak gerekirse ciddi bir caz dinleyicisi oldugu ve hacettepe universitesi'ne bagli ankara devlet konservatuari'nda bir donem okudugu anlasilan yazar.
  • ben ve son butonlarına arka arkaya basılması.

    entrylerinin beğenilip beğenilmediğini, altına girilen entry sayısından anlayan yazar durup durup bu iki tuşa basar.

    ben son, ben son benson benson benson sonben..
  • regular show dizisindeki park'ın genel müdürü. bir sakız makinesi. kafasındaki sakızların ne işine yaradığı hâlâ gizemini korumaktadır. sinirlendiği zaman kafası kırmızıya döner. yine de iyi sabırlı, ben olsam mordecai ve rigby'yi çoktan şutlardım. çekilir mi lan? şutla gitsin, eleman mı yok?
  • sürekli dizi(regular show)'deki parkın müdürü. aşırı disiplinli ve sinirlidir. çalışanları kasar. arazi olan çalışanlarından nefret eder ve işten atmakla tehdit eder.(mordecai ve rigby). bana bizim vardiya amirini anımsatıyor.
  • surekli diziyi cok severim ama karakterler bi garip bazi bolumler cok guzel kaybolup gidiyosun bazi bolumler ise hic bi cocuga gore degil(ben 29 yasindayim)
  • bildiğim kadarıyla regular showdaki park müdürüdür. daha önce de ünlü bir rock grubunda baterist olarak çalışmış ancak gruptan atılmıştır. aslında sessiz ve sakin denebilecek birisi iken ailesinin etkisiyle sinirli, en ufak şeyde bağıran birisine dönüşmüştür denebilir. bunun yanında işkolik, disiplinli birisidir. finalde de parkta müdür olarak çalışmaya devam etmiştir..
  • regular show dizisindeki park müdürü ve favori karakterimdir kendisi. eskiden hair to the throne grubunun bateristiydi.
    disiplinli bir yapısı olmakla birlikte sevdiği kadın için kediye dönüşebilen benson diğer park üyelerinin aksine parkta değil parka yakın bir apartman dairesinde yaşar.
    bir sakız makinesi olan benson çocukluğundan beri ailesinden hep sinirli olmayı ve bağırmayı öğrenmiştir. (bkz: benson tuz isteme sahnesi)
    mordecai ve rigby'e ne kadar kızsa da onları sever.
    karşı dairesinde kalan kadını etkileyebilmek için katıldığı acı yeme yarışmasını kazanmış fakat geceyi acının etkisiyle sarhoş gibi bitirmiştir. arkada çalan mountain'dan missisipi queen şarkısı da aklımda kalanlardan.
hesabın var mı? giriş yap