• motor yagi adindan da belli oldugu gibi motorun bulundugu bolumden arabanin motor aksamina konmasi gereken bir maddedir. (bkz: motor yagi) ama nedense bir arkadasimiz bunu idrak edememis, bir benzincide bu goruntuleri sergileyen arkadas marketten aldigi motor yagini sanki bu isi defalarca yapmis edasiyla arabanin benzin deposundan motor yagini bosaltmaya calisir. eee tabi belli bir sure sonra etrafına aptal aptal bakınmaya baslar bunun sebebi maddenin fazla akiskan olmamasidir. bu arada yardimsever benzinci arkadaslar olaya mudahele etmeye calisirlar ve su tarz konusmalar gecer:

    - babo sen napıyon?
    -arabaya katkı maddesi koyuyorum.
    - iyi de kurban bu motordan konur!
    -motordan mı?
    - he ya motordan

    arkadas bu konusmaların ustune beynınden wurulmusa doner ben naptım tarzinda hareketlere burunur...
    derken uyanık benzincilerden biri abi arabaya benzin koyarsak yag icinde erir ve arabaya zarar vermez der. sewgili salak arkadasimiz da tamam der ve arabaya 33.45 ytl lik 98 oktan benzin konur. (bkz: 98 oktan)

    gelelim yorum kismina bu arkadas az biraz salak heralde madem bilmiyon niye comaklıyon, hadi comaklıyon okuma yazmada mi yok? hadi o da yok diyelim bir bilene niye sormuyosun? ama yok soramazsin dimi nede olsa sende bizdensin!!!
  • ehliyeti nasıl almış olduğu araştırılası insan modelidir.
    (bkz: ehliyeti kasaptan almak)
  • zodiac sahibi bir kisidir. benzin deposuna motorun cinsine gore belirlenen bir oranda yag ekler...
  • bir yan modeli arabanın hararet göstergesi yandı aman su ekleyeyim diyip kaputu açıp motor kapağından içeri suyu boca eden insan modelidir. sonra gelsin tamirciler, çatlayan motor, eziyetler, hay ben naaptımlar....
  • dizel aracima kotu mazot almisim tuvaletleriyle unlu bir dagiticidan. sabah marsa bastim 30 saniye gecmedi araba stop etti. marsa bi iki bastim donuyor ama yok. calistiramadik da cekiciyle tamirciye goturduk. vatandas filtreyi soktu baktik ki oo neler neler. filtreyi degistik marsa bastik hop alet calisti depoda da ceyrege yakin mazot var. abi bunu bosalticaz temizlicez yeni mazot alacan dedi. lan zaten 10 litre bile kalmamis ustune duzgun yerden fullerim dedim. hea o zaman ustune motor yagi dokeyim ben onun dedi. bi ufak afalladigimi gorunce de eglendi bizimle hic duymadin mi yag pisligi alir suyu goturur, herkes bilir bunu. reddettim ama bozuldu epey yoksa enjektorleri de alacaz elimize. ezcumle; depoya yakit ve uygun katki maddeleri haricinde yagdir sudur tuz ruhudur portakal suyudur dokmeyin, dokturmeyin.
hesabın var mı? giriş yap