• (bkz: yüzük atmak)
    her şey bitmiştir artık
    yolumuz ayrılıyor...
    selocan magazin servisi iftiharla sunar. iddiaların gerçekliğini kanıtlar nitelikte. bir gece önce nispet yapıp karınla çocuğunla fotoğrafını paylaş sabahına yüzükleri at. not: muhafazakar kesim taharet olayından dolayı yüzüğü sağ eline takarmış.
    kanıt
    edit: işi şakaya vurdurdum. ama ben de bir kadınım. aldatılmanın ne kadar gurur kırıcı bir şey olduğunu anlayabiliyorum. kimse aldatılmayı hak etmez. üstelik çocukları var. esra her şeye rağmen daha iyi bir eşi hak ederdi. rte'nin kızı olması onu rte yapmaz. bir kadın olarak arkasındayım. zamanında eşine geç geldiği için bir ayet attığında berat gerektiğinde kadınlarınızı susturun tarzında bir ayet göndermiş mail olarak. böyle saygısız bir adamı hiç bir kadın hak etmez.
  • benim bildiğim berat,yüzüğü parmağa takmaz zaten.
    o yüzden katılmadığım dedikodudur.
  • nisan yüzükleri sağ ele evlendikten sonra yüzükler sol ele takılır amina koduklarim bir şeyi araştırıp paylaşın lan.

    edit: sik sik mesaj atmayın amk. kadın sol eline takmış ne dindar sağ ele takar muhabbeti uyduruyorsunuz.

    berat zaten yüzük takmiyordu yeni mi dikkatinizi çekti amk.
  • nereye atilmis kadinin sol elinde mevcut?

    nisanlimi bunlar sagina taksinlar?
  • yav berat yüzüğü parmagina takmiyor.elinde aramayin aşağıda bir yere koymuştur (bkz: titresimli yüzük)
  • müslüman muhafazakâr kesim evlilik yüzüklerini sağ ele takarlar. tam sebebini bilmemekle birlikte alaturka wc alışkanlığı yıllar içerisinde bu konuda bir etkide bulunmuş ve etkilemiştir diyebiliriz. bu bağlamda fotoğraflar gerçekse ki öyle duruyor, bayağı bayağı yüzükler çıkartılmış.

    düzeltme: imla.
  • berat'ın taktığı yüzükler sürekli takılanlardan değil.

    gerektiğinde takılıyor.

    cahil cahil konuşmayın.
  • bu konuları gündem yaparak, insanların özel hayatı ile konuşarak, her gün sayısız küfür ettiğimiz, aktroller’den ne farkımız kalacak?
    kimseyi ilgilendirmemesi gerekir bence. ha maruz kaldıklarımız, aktrollerin pisliklerin, basının yalanları vs. yenilir, yutulur ve unutulabilir şeyler değil tabii ki ama kendi adıma insanların özel hayatına bu kadar karışmayı doğru bulmuyorum. yıllardır manevi konuları sömürenlere malzeme ve mağduriyet vermemek lazım.
hesabın var mı? giriş yap