• taksim de eski twenty simdiki club2c nin karsisina acilmis, 909 productionsin isletmecisi oldugu bir pre-club mekani

    ha bir de (bkz: berjer) evet
  • taksim eğlence mekanlarına yeni eklenen gay-lesbian club.
  • taksim'de eski club 14'ün karşısına açılmış hoş bir club. ben bir iki defa gittim pek gay-lesbian yoktu. içerideki tipler iyiydi hoştu. çok pre-club da sayılmaz saat 3-4 civarında da bayaa doluydu.
  • (bkz: patrik berger)
  • koltuk takımı bakmaya gittiğimde adını zar zor öğrendiğim bir koltuk çeşidi.

    fiyatı yaklaşık 1000 tl civarında. evet o paraya 3lü koltuk alınabiliyor. almadık amk zaten, gerek yok şu anda.

    yaşlı adam bana berjer'in anlamı nedir bilir misin fransızcadan gelir dedi, çoban demek dedi, 3lü ve 2li var ya, onlara çobanlık yapıyor hesabı yani anladın mı dedi, anladım ehehe dedim, içimden de siktir ordan beni mi yiyosun fransızca olsa bilirdim dedim, eve geldim baktım hakkaten çoban demekmiş, günün salağı oldum amk.

    fransızca sözlükten "bergere" diye arattım, "yastıklı geniş koltuk" tanımı çıktı, hiç te öyle geniş meniş değil amk bi götlük koltuğu 3lü koltuk fiyatından dürtmeye çalışıyorlar. "çoban" diye arattım "bergere" çıktı ama, adamın dediği doğruymuş.

    neyse efenim, "aa ne güzel dönüyo bu berjer alaım bunu da salona koyarız" diyip gaza gelmeyin, onun yerine iki 3lü ya da iki 2,5lu alın, herşey tamam olduktan sonra gidip "patlamalı renklere sahip" bi berjer alıp salona koyarsınız, onun kumaşından da kırlentler yaptırın o diğer koltukların üstüne de o kırlentleri koyarsınız.

    aman diyim, pahalı meret, dikkat etmek lazım.
  • (bkz: çoban)
    (bkz: kepenek)
hesabın var mı? giriş yap