• marmara üniversitesi çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri bölümü mezunu ve bölümün ilk kadın araştırma görevlisidir. sözkonusu bölümün, heyecanını yitirmeyen, öğrencileriyle insani ilişkiler kuran, heyecanlı öğrencilerin elinden geldiğince yolunu açan, derdini dinleyen nadir hocalarından. bu anlamda bölüm öğrencileri için kendisinin orada bulunması büyük bir şanstır.

    bağdagül taniş ile yakın zamanda zonguldak maden işletmeleri üzerine gerçekleştirdiği çalışmanın tam metnini buradan okumak mümkün:
    (bkz: http://www.sendika.org/yazi.php?yazi_no=30676)
  • bugün yolda gördüğüm telefonuyla heyecanlı heyecanlı konuşmaya çalışan sempatik insan.
    not: geçen sene : '' fason ekonomisi: gedikpaşa'da ayakkabı üretimi" isimli kitabını okudugum ve muhtemelen en kısa sürede tanışacağım mübeccel kıray ın benzer versiyonu .
  • marmara üniversitesi'nde "1980 sonrası kürt özgürlük mücadelesinde kadın" konulu tezimi yazmam konusunda benden desteğini esirgememiş akademisyen. benimle beraber heyecanlanmış, meraklanmış ve sinirlenmiştir.

    böyle bir akademisyenden ders alabilmek, çeşitli çalışmalarda bulunmak kendimi çok şanslı hissetmemi de sağlıyor.
  • marmara üniversitesi çalışma ekonomisi bölümünün demirbaş hocalarındandır. bölümü bölüm yapan hocalardan.

    kendisinin bir de erkek kardeşi var mert güler o da eğitime gönül veriş belli ki ama yoga eğitimine...

    berna hocadan kıyasla kardeşi hakkında şu kanıya rahatlıkla varabilirim. çakracı yoga hocası akif manaf'a benzemez, şu piyasada yogaya takıksanız mert güler'den temiz ve kalitelı bir eğitim alabileceğinize eminim.

    yani şimdi bu entry iyice berna hoca'dan çıkıp kardeşinin reklamını yapan bir ürün yerleştirmesine döndü ama özgür hoca'nın da dediği gibi bu sistemde ne kadar çok paranız olursa olsun parayı harcayacak sınırsız yer de var... bari yoga eğitimi almak isteyen beyaz yakalı entellektüel insanlarımızı akif manaf gibi tiplerden uzak tutalım*
  • okuduğumuz dönemde gözündeki ışıltıyı hala aklıma geldikçe heyecanlanırım. sadece iyi bir hoca değil aynı zamanda iyi de bir insandır. marmara çeko varsa böyle kaliteli bir kaç hoca sayesinde vardır. kıymetini bilin.
hesabın var mı? giriş yap