• galatasaray ve fenerbahçe'yle kıyaslandığında ayan beyan ortada olan gerçek.

    mesela şimdi gördüm, fenerbahçe camiası bugün bölünmüş, alex de souza konyaspor maçını izleyecekmiş, konya'nın başında aykut kocaman varmış, alex neden gelecekmiş diyor bazıları. diğerleri de efsanemiz aykuttur diyor. alex çıkarcıdır diyor. abi bunların ikisi de eski futbolcular. fenerbahçe kulübü işte resmen tarih, efsane dolu. adamlar bazı zamanlar başarısız dahi olsa bu anılar onları büyük kulüp olarak tutmaya devam edecektir.

    galatasaray'a bakıyorum, fatih terim gibi bir adam, taraftar neredeyse sevgiden kendini parçalayacak. hagi'nin doğumgününde adamlar parti veriyor. diagne golden sonra elini kalbine koyunca "aaa metin oktay hareketi bu!!" diyorlar.

    abi beşiktaş'ta böyle bir şeyler görme imkanımız var mı bir düşünün. sevgili beşiktaşlılar? aloo size diyorum. en efsane futbolcunuz ziya doğan abi. maçınıza gelse kimsenin ruhu duymaz. stat girişinde güvenlikte "pardon beyefendi üzerinizde metal eşya mı vaar??" diye durdururlar abi adamı!

    teknik direktörünüz trabzonspor efsanesi, en büyük topçumuz dediğiniz sergen yalçın dönme dolap gibi her kulüpte oynadı. farkında mısınız sahip çıktığınız takımın ne olduğunun? eski başkanınız tff başkanıyken gitti iddaa işletme ihalesini kazandı, şimdiki başkanınız kişisel tatmini için yapmadğını bırakmadı. ne abi bu? efsane forvetimiz dediğiniz pascal nouma radyoda kadir çöpdemir'le talk şov yapıyor abi hiç mi utanmıyorsunuz ya?

    hiç mi yüzünüz kızarmıyor???

    edit: gerçekler biraz zor hazmediliyor görüyorum. bu trollük değildir. varsa karşı argümanınız alalım. desteklediğiniz kulüp kadar komiksiniz.
  • bazı insanlara ağzınla gülmezsin. başka yerinle gülersin.
  • insanlarin vakti bol. tek cumle ile gerizekali oldugunu belirtebilecekken bir de bunu ispata uzun uzun vakit ayirabiliyorlar.

    besiktas evet cok sonuk bir kulup. bu yuzden trollerin gozdesi.
  • kıçına teneke bağlanıp gönderilen alex, hepiniz hırsızsınız diye bağıran hagi, 3 hafta önce rakibine tüküren diagne, paramı isterim diyen vatan sevdalısı fatih terim efsane ise kafam girsin böyle efsanelere.

    ha bunlara efsane diyorsan pascal'ın fenerbahçe'ye çaktıktan sonra tuttuğu bir şey vardı. o da size efsane olur.

    tnm: kız kardeşler taraftarının mal beyanıdır.

    edit: galatasaraylılar yana yakıla "bize değil fenere tombala çekti ama yaa" diye uyardı. o yüzden gsyi fb yaptım.

    edit 2: destan gibi mesaj yazıp sonra da msj kutunuzu kapatmayın sik kafalılar.
  • bkz: guti haz

    hemde her maç kulübede
  • sunduğu tezi yaptığı açıklamayla çürütmenin yollarını arayanlar için birebir başlık.
  • az önce bacından çıktığı içindir :) travma yaratması normal.
  • demirören başkanlığındaki 2 yıllık tarihleri ortada.
    bence o kadar da sönük değil, sürekli ilk 5’e oynuyorlar.
    oley
  • hayret gerçekten insan şaşırıyor. oksijen solumasa neyse diyeceksin de bu da senin benim soluduğum havadan nasipleniyor en nihayetinde. yani umarım oksijen soluyordur.
hesabın var mı? giriş yap