• bir insanın fiziki özellikleriyle dalga geçmek haysiyetsizliktir.

    tanım; boş lakırdı.

    edit; evet arkadaşlar ilk entari tango yaparken yanlışlıkla silinmiş ve başlık başıma kalmış. yalnız ilk entaride fiziki görünüşüyle dalga geçilen bariz bir durum yoktu "dış görünüşüne dem vurmayacağım" gibi bir cümle haricinde. diğer bir konu ise ben kimseyi hedef alarak bir yazı yazmadım, genel anlamda bir tepki. zira birisine cevap niteliğinde olsaydı muhakkak muhatabın adı geçerdi.

    saygılar.
  • reisin binaliyi kukla gibi ordan oraya koymasına bir nevi eşinin oyuncak gibi kullanılmasına üzülüyor ama elinden de birşey gelemiyor ataerkil yaşantısında kocasına bunu yediremiyor.
  • üzüldüğüm değil saygı duyduğum kadındır.
    öncelikle emekli öğretmendir. yirmi üç yıl boyunca bu ülkenin çocuklarına eğitim vermiştir, sırf bunun için bile eli öpülesidir.
    siyasete karışmamaktadır, kendi alanı olmayan yerlerde boy göstermemektedir.
    parası olmasına rağmen ne oldumcu davranmamaktadır, mütevazı görünmektedir.
    akpli değilim ancak saygım büyük. çok yaşasın.

    edit: amyleegod nickli yazar arkadaşımızın uyarısı üzerine noktalama editi.
  • bir zamanlar (sayın binali yıldırım, ulaştırma bakanı iken), aynı sofrada her birlikte bir bayram yemeği esnasında tanışmış, yemeğimizi yemiş, laflamıştık. kişilik olarak sayın binali yıldırım'dan bile daha iyi insandır. bu tabi ki benim görüşüm ama aileme de sorduğumda onlar da aynı fikirdeler.

    tesadüftür ki, normal bir vatandaş olmama rağmen, sayın ekrem imamoğlu ve eşiyle de bir yemek değil belki ama bir çay içip sohbet etme fırsatımız olmuştu. yine aynı görüşteyim, dilek hanım da kişilik olarak çok güzel bir insandır.

    ayrıca, insanların sizlerin bilmediği bir ton sebepten ötürü, bir çok sıkıntıları var. gelip burada gülmüyor, etmiyor vs. gibi çaktırmadan aşağılamalarınız hiç hoş değil.

    karşınızdakinin, bir adayın eşi olarak değil, bir kadın, bir anne olarak düşünün lütfen!
    bunlar da sizlerin kirli siyasetlerinden başka bir şey değil.
  • bakın arkadaşlar. çok yanlış yapıyorsunuz. ve bu yazıları okuyunca ülkenin aydınlarının gözünü bu kadar mı nefret bürümüş diye düşünüyorum. bir insana zarar vermek adına ailesini kullanmamak gerek. bu belden aşağı vuruştur, yakışı kalmaz.

    sayın hanımefendi annem yaşındadır. kıyafetlerinde de görünüşünde de bir sorun yoktur. kendisini tanımam iyi midir, kötü müdür bilmem. adını bile bilmiyorum. demem o ki herhangi birisi gibi.
  • geçenlerde iki insanın bu kadın mı bizi temsil edecek diyerek dış görünüşü ile alakalı saygısız yorumları beni derinden üzmüştür. ne kadar aydın, entelektüel olursanız olun insan olabilmek gerçekten başka bir meziyet. bu saygısız yorumları yapan insanlar amerika'da eğitim görmüşler bir de. benim bunları duyduktan sonra gerçekten hiç ümidim kalmadı. böyle düşündükçe asla birlikte mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayamayız. siyaset de bu çirkin ideolojik yaklaşımlar da yerin dibine batsın. umarım bir gün karşımızdaki ile empati kurmayı başarabiliriz. belki o zaman halden anlarız.
  • sahada durduğu 1-2 dakikada izleyenlerin çoğunun senelik maaşından fazla kazanan sporcuya üzülmek gibidir. tek kelimeyle komik. gelip duyar kasanlar daha da komik. kadın istese şurada yazanların hepsini buldurup toplatır. tartışmasız, öyle bir imkanı var yani. tenezzül eder mi? sanmıyorum. bu da gösteriyor ki bizim insanımızda ciddi bir zeka geriliği var.

    bunlar senin benim gibi insanlar değil ki. hele ki bol para kazanan popçular, topçular değil de siyasiler söz konusuysa her şey daha kolay. halinden memnun olmadığı anda köşesine çekilebilir ve çekilse bile 7 ceddine yetecek malı mülkü var. sen işten atılırsan ne yapacağını, kombiyi biraz yükseltsen ödeyip ödeyemeyeceğini düşünürken bunlara üzülmeye daha doğrusu kendince üzüldüğünü sanmaya devam et. emin ol onların gözünde de biz acınası insancıklarız.
  • binali ile evli olsan, senin de yuzun gulmez, hep mahzun olurdun dediğimiz durumdur.
  • bir insanın dış görünüşüne üzülmek o insanı demoralize etmenin en etkili yoludur. sevgili arkadaşlar, yaşlı biri gördüğünüzde, hasta biri gördüğünüzde, fiziksel engelli birini gördüğünüzde yani kısaca yaşam koşulları sizinkinden daha zor olan biriyle karşılaştığınızda kıyaslama yapmayın, zayıf olduğunu ona hissettirmeyin, zira sizden daha güçlü olduklarını, sizden daha güzel olduklarını hiç bir zaman unutmayın. üzmeyin lan kimseyi.
  • saygısızlığın tarafı olmaz. saçma sapan konuşulmaması gereken durum.
hesabın var mı? giriş yap