*

  • iktidarı ele aldığında uygulanacak keyfi davranıslar ve kurallardır..

    - çıkardığı sesle dünyayı yıkan ama alabildiğine yavaş giden mobiletler ülke içinde yasaklanacaktır..

    - kadınlarımızın toplumun sağlığı açısından bir süre ikizler ve balık burcu çocuklar doğurmalarının önüne geçilecektir..
  • - yazarlar, şairler ve sanat filmi yapan yönetmenler dışında sürekli hüzünlenenler, mutsuzlar bu duruma ara verecek, ülkenin birlik ve bütünlüğünü bozacak ruhsal ve düşünsel mutsuzluklardan uzak durmaları itina ile sağlanacaktır..
  • - dandik karıların, festivallerde, olympos'ta en dandik ikinci jonglörlük girişimi olan (birinci dandik üç portakalı havaya atıp-tutma) ucuna ağırlık bağlanmış paralel iki iple çarpaz-düz çevirme yoluyla yaptığı gösterimsi şeyi yasakla.. hatta bunun orijinali olan uçlarında yanan top bulunan gösteriyi de tümden yasakla.. yapmaya kalkanların kıçına kızgın demir basma emri ver..

    -solcuların, "küçüğüm" kelimesini kullanarak şiir yazmalarını, şarkı sözü yazmalarını yasakla..

    -robbie williams'ı bol para vaadiyle ülkeye getir. sonra taksim meydanında ellerini bağla, tokat atmak isteyen herkes tokatlasın.. (bunu vallaha yaparım, dünyadan turist yağmazsa şerefsizim)
  • - ülkedeki biçimsiz heykeller toplanacak, büyük ve geniş meydanlar yapılacak ve kentler süs havuzlarıyla donatılacaktır..

    - iktidar ele geçirilirken tok sesli, hasan mutlucanvari seslerle marşlar okunması katiyen yasaklanacaktır..
  • (bkz: tropico 3)
  • (bkz: soykırım)
  • öncelikle bir yasa çıkararak, güvenlik güçlerini desteklemek kaydıyla, belirli bir süre için giyinmeyi yasaklamak. amaç ne? amaç, aslımızın, doğamızın ne olduğu; insanın güzelliğini ve varoluş amacını bir hatırlatmak. bu durum kanıksanınca, yeni bir düzenlemeyle kıyafet serbestisi getirirdim. isteyen türban taksın, isteyen çıplak gezmeye devam etsin. zaten her şey baştan aşıldığı için, kimse saçımın ucu görülünce birilerini bi yerleri kalkıcak telaşında olmazdı.

    yan kazanımlar: ekonomik gelişim. nasıl mı? şimdi zaten çırılçıplak olarak gezildikten sonra, aslında kıyafet dediğimizin şeyin bir zorlama olduğunu farkedek insanlar. böyleye, gucciymiş, pradaymış, efendime söyleyeyim dolce&gabanaymış falan öyle binlerce dölara satılamayacak ülkede. kimse calvin klein donlara o kadar para dökmeyecek, victoria's secret ürünlerini ise düğünlerde giymeye başlayacak insalar.

    madem en akıllı yaratıklar biziz, neden tüm canlılar çıplaklık hususunda nefislerine hakim oluyorken biz olamıyoruz değil mi ama?
  • - internet sitelerini ufak ufak baslayip gittikce buyuyen dalgalarla yasak getirmek.

    - yalakalik yapmayan basina dunyada esi benzeri gorulmemis vergi cezalari verip, yandaslara satmaya zorlamak.

    - anayasayi kisisel cikarlara uygun sekilde degistirmek.

    - askerlere guveni yok etmek icin suc uydurmak.

    - butun hizmetleri gerekli egitimi almamis, hatta hic egitim almamis, ancak sozunden cikmayacak insanlara yaptirmak.
  • - kamunun borclari odenmeyecek..

    - var olan tum kit, bit, itleri ozerk yapilar seklinde yeniden dizayn edilecek..

    - hergun bir doz osman pasa marsi dinlenecek (gayet gaza getirici bir mars )

    - kadinlara da askerlik zorunlu hale getirilecek, uzak dogu sporlari ogretilecek boylece magandalar gununu gorecek, ayrica erkekler daha az askerlik yapacaklar.

    - internetten film muzik aklina ne gelirse indirmek yasal hale gelecek.

    - eksi sozluk yazarlari otomatik olarak milletvekilli olacak.
hesabın var mı? giriş yap