• https://www.facebook.com/…939639429/?type=3&theater

    milleti nasıl kandıracaklarını şaşırmışlar. brazzers'da porno filmi çeken eski chp başkanı johnny sins deseler bu halk bunu da yutar. maalesef buna da inananlar var!
  • bugün tesadüf eseri denk geldiğim muhabbet.

    resim gerçek değilim diye bağırıyor bırak araştırma yapmayı resmin kaynağı defalarca belirtilmesine rağmen inatla hakaret bela okuma gırla. şimdi adında "islam" geçen bir grupta bilerek veya bilmeyerek (ki bilmemek de mazeret değil) bu paylaşılıyor ve defalarca resmin kaynağı belirtilmesine rağmen kaldırılmıyor.

    vatandaşın biri
    "saygıdeger sayfa adminleri ben chp li degilim fakat bu fotograf almanyadan turkiyeyle alakası yok"

    diyor, grup admininden gelen cevap
    "ulan sığır almanya'da elinde defter dışarda tıraş edilme bu gibi zorla yapılan şeyler hiç almanya'da olur mu mall !"

    adam cümleye saygıder diye başlıyor verilen cevap ortada. "chpli olmasak da bu yalan iftira günah kaldır" diye cevap veren sağ duyulu vatandaşlarımızın olması bir nebze sevindirdi.

    ne ara bu kadar kindar ve nefret dolu oldunuz siz diycem ama herkes biliyor cevabını. "islam" adının geçtiği bir yerde ağız dolusu küfür hakaret bu kadar mı gözünüz döndü sizin? sünnet sünnet diyip onun içerdiği ahlaktan zerre nasip almadınız mı siz sadece şekilde mi kaldınız? hadi diyelim kendince haklı bir davanız var yalanla iftirayla mı davanızı savunacaksınız (veya işinize geldiği için gerçekliğini sorgulamadığınız) ? peygamberler böyle mi savundu davalarını? ahlak diyince aklınıza bacak arasından başka bir şey gelmiyor mu sizin? nerde adaletiniz sizin? karşınızdaki insanlar düşmanınız mı sırf farklı düşünüyorlar diye?

    niyeti bozuk olanları hariç tutuyorum onlar nasıl hesap vereceklerini düşünsün diğerlerini de allah (c.c.) ıslah etsin.

    burda yalnızca belli bir kesimi eleştirdiğim de düşünülmesin önceki siyaset içerikli entry'lerimden kontrol edebilirsiniz. bugün bu olaya denk gelince uzun zamandır canımı sıkan bu konuda birşeyler paylaşmak istedim sadece.
  • (bkz: yarrak ölçen diğer zihniyet)

    düşünülünce daha masumdur.

    ayrıca;

    (bkz: bi bitmediniz amk)
hesabın var mı? giriş yap